“Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a Ayrı Bir Önem Veriyor”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Genel Meclisi AK Parti grup toplantısına başkanlık yaptı. Burada bir konuşma yapan Uluçay, “Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a ayrı bir önem veriyor” dedi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclis Üyeleri grup toplantısını AK Parti İl Başkanlığında yaptı. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığında yapılan toplantıda Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

“Yaz-kış demeden mesai gözetmeden çalışıyoruz”

Toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çoban “Köylerde ve kırsal alanda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve refah seviyelerini artırmak amacıyla il özel idaresi tüm birimleriyle yaz-kış, mesai merhumu demeden özverili bir şekilde hizmet veriyor. Burada amaç millete hizmet etmek” dedi.

“Koordineli bir şekilde çalışacağız”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da İl Genel Meclisi’nin devletin kendilerine emanet ettiği bütçeyi, yerinde ve etkin şekilde kullandığını bildiğini kaydederek şöyle konuştu; İnşallah bundan sonra, bundan önce olduğu gibi koordineli bir şekilde çalışacağız. 36 il genel meclis üyemizle köy ve kasabalarımızda, ilçelerimize kamu yararına olan gerekli yatırımları yerinde ve hızlı bir şekilde yaptığınıza şahidiz. 18 senelik AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımlar Cumhuriyet döneminde yapılan yatırımları kat kat fazlasıyla geçmiştir. Bu dönemde toplam yapılan ulaşımdan turizme, eğitimden sağlığa her alanda vatandaşlarımıza sunulmuş ve halkımızı hizmete doyurmuştur. AK Parti olarak halkımızın bir tek kuruşunu dahi zayi etmeden kamu yararına ne varsa oraya harcıyoruz. Bugün muhalefet yaptığını sanan bir kesim siyasiler maalesef bizden önce halkın parasını batık bankalara, faizlere ve borca yatırırken, halkımıza hizmet etmek de bize nasip oldu. 2002 yılından bu yana AK Parti hükumeti ile birlikte yerli ve milli anlayışla Türkiye’nin bekası için seferber oldu. Özellikle bu seferberlikte yapılan yatırımlar ve bu yatırımların Afyonkarahisar’a kazandırılmasında AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, şehrimize verdiği ayrı bir öneminden kaynaklanmaktadır.

Editör: Haber Merkezi