Cumhur İttifakının 2. Zaferi Yakındır”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Basın Açıklaması Yaptı.

‘6’lı Masanın Oluşturmak İstediği Kaos Ortamı Gün Yüzüne Çıkmıştır’

Milletvekili Taytak Açıklamasında; “ Ülkemiz, 2023 seçimlerine doğru yaklaşırken hızlı bir gündemle karşı karşıyadır.

Türkiye’yi eski karanlık günlerine döndürmek isteyen, diz çöksün isteyen, dışa bağımlı kalsın, AB’nin, NATO’nun, IMF’nin kapısında beklesin isteyenlerin Türkiye temsilcileri olan 6’lı masanın oluşturmak istediği kaos ortamı gün yüzüne çıkmıştır.

CHP Genel Başkanı’nın ABD gezisiyle başlayan, Londra gezisiyle devam eden süreçte, Türkiye Fetönün çizdiği şablonlarla, uluslararası arenada kriminal, güvensiz bir ülke imajıyla karalanmak istenmektedir.

Pazar günü İstanbul, Taksim’de gerçekleştirilen bombalı terör eylemi ise geriden gelen planların işleme konulduğunun göstergesi olmuştur.

Teröre, pkkya, Kandile çok ciddi zarar verilen, terörün belinin kırıldığı dönemdeyiz.

CHP-İP-DP-SP-GELECEK-DEVA ve HDP’nin destekleriyle seçilen belediyelerin sağladığı istihdam ve ihale imkanı dışında başka hiçbir desteği kalmamış pkkya can suyu vermek için çırpınan 6’lı masa, pkknın attığı “Kimyasal Silah İftirasına” bile tepki verememiştir.”

‘MHP Türk Milleti İle Beraberdir’

Açıklamasının devamında;” MHP ne ABD ile, ne AB ile, ne pkk ile, ne fetö ile ne de başka bir yapı ile değil sadece Türk milleti ile beraberdir. Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Konya, Manisa ve Elazığ’da “2023’e Doğru; Aday Belli Karar Net” mitinglerimizi gerçekleştirdik. Türk milleti MHP’yi beklemekte, MHP Türk milletine koşmaktadır. Yollardan, kahvelerden, köylerden, miting alanına giderken sohbet ettiğimiz esnaftan gördüğümüz şudur: “ Anadolu irfanı ayaktadır.” Milletimiz, hak ile batılı çok şükür ayırt etmektedir. ABD’den, yabancı büyükelçiliklerden iktidar dilenenlere Türk milleti, okkalı tokatını 2023’te sandıkta vuracaktır.

‘Cumhur İttifakının 2.Zaferi Yakındır’

“MHP’yi masalarının altında sakladıkları HDP Üzerinden yıpratmaya çalışanlara Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin sözleriyle yanıt verelim. “HDP’ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile duymuyoruz. Bizim gözümüzde HDP neyse. CHP’de odur ve aynısıdır. Türkiye’yi sağda solda, ülke içinde, ülke dışında, parti odalarında veya grup kürsülerinde kriminal hak getirmeye çalışanlarla ve bunlarla aynı masada oturanlarla konuşacağımız bir şey yoktur. Bizim gözümüzde tescilli vatan hainleridir. İttifak yapmasalar, baraj altı kalacak olanların, MHP’ye gönüllerindeki oy oranını biçmelerinin, bizim nezdimizde yine bir karşılığı yoktur. Gerçek anket millettir. Bizim bulunduğumuz yer 53 yıldır bellidir. Türk milletinin vicdanıdır. Bu şahısların yalanlarının ne Türkiye ne de Afyonkarahisar siyasetini kirletmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bunu da böyle bilinmesini isteriz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi