"Cumhur İttifakı Başarır"

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Emeklilikte Yaşa Takılanlar İle İlgili Yapılan Düzenlemeye İlişkin Basın Açıklamasında Bulundu.

Milletvekili Taytak; “Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusu, Milliyetçi Hareket Partisinin 2018 seçim beyannamesinde milletine sözüydü. EYT Cumhur İttifakı’nın uzun ve kapsamlı çalışmalarının ardından çok şükür ki nihai halini almıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, hiçbir vaadinin altında kalmamıştır. Cumhur İttifakı hiçbir sözünü unutmamıştır. Cumhur İttifakı olarak, kılı kırk yaran, her ayrıntıyı düşünen, milleti için her imkânı seferber eden, her ihtimali dikkate alan bir tutumla çalışmalarına devam etmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletimizin beklentilerini birer birer yasalaştırarak hayata geçireceğiz. Cumhur İttifakı başarır, verdiği sözleri teker teker yerine getirir.

Daha önce EYT konusunu siyasi istismar malzemesi olarak, Cumhur İttifakı’nı ve hükümeti yıpratma malzemesi aracı olarak kullanan muhalefet, EYT çıktıktan sonra, şimdi de hazineye yük bindi, bu paraları gençler mi ödeyecek demeye başladı. Muhalefet, seçim için her şeyi yapıyorlar iftiralarına başvurarak türlü bahanelerle türlü karalamalarla 2 buçuk milyon vatandaşımızın mutluluğuna gölge düşürmeye çalışmaktadır.

Milletimiz bir ve beraber olduğu sürece Cenab-ı Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı her sorunun altından kalkacak, bütün toplumsal sorunları birer birer çözecek, büyük ve güçlü ülke Türkiye idealine hep birlikte kavuşacaktır.

Doğalgaz bulunur rahatsız olurlar, petrol bulunur rahatsız olurlar, EYT çözülür rahatsız olurlar, altı benzemez toplanmış bir aday çıkartamıyor, Cumhur İttifakı yolunda gümbür gümbür ilerliyor.

EYT düzenlemesinde; yaklaşık prim günü ve sigortalılık süresi tamam olan 2 buçuk milyon vatandaşımız doğrudan emekli olabilecek, herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacak ve SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ayrımı yapılmayacaktır. İsteyen vatandaşlarımız çalışmaya devam edecektir. Önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu’na geldiğinde verdiğimiz sözü ve vaadi helal oylarımız ile destekleyerek inşallah yasalaştıracağız.

Şu anda 2 buçuk milyon vatandaşımızın hanesinde mutluluk var, gurur var, sevinç var, bayram havası var. Bu bayram havasını dağıtmaya, mutlulukları mutsuzluğa çevirmeye, huzuru huzursuzluğa çevirmeye çalışan bu muhalefet Türk Milleti’nin en büyük sorunudur. Rabbim inşallah 2023 Genel Seçimlerinde bu muhalefetten de kurtulmayı bizlere nasip etsin.

Son olarak şunu belirtmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin son siperidir. Milliyetçi Hareket Partisi istiklalimizin son müdafaa hattıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin ruh köküdür. Bizler ise milletin ruh kökü olan Cumhur İttifakı’yız. Cumhur İttifakı, Türkiye’ye sahip çıkan, Türk milletine hizmetkârlıkta sınır tanımayan inanmışlıktır.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi