Çulfa: “Şehitlerin başkenti olduk”

Afyonkarahisar Diriliş Başkanları İl Başkanı Batuhan Çulfa son dönemde, Afyonkarahisar’a gelen şehit haberleri ile ilgili olarak, yazılı bir açıklama yaptı.
 
Çulfa yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;
 
“Afyonkarahisar'da 2 günde 2 şehit verdik ne yazık ki.  Çay Karacaören beldesinden P. Uzm. Onb. Fatih Olcay  ve Hocalar'lı kardeşimiz Kamil Tunç, Hakkın rahmetine kavuştular.
 
Vatanı için canını bile yok sayan vefakâr Afyonkarahisar halkımız neredeyse her ay şehitler veriyor.
 
Afyonkarahisar, Atalarımızın kanıyla sulanmış bir ildir. Bu durum söz konusu olduğunda, Vatanımızdan bir karış toprak dahi vermeyeceğimizin teminatıdır
Büyük Taarruzda da bunu ispatladık ve her fırsatta da ispatlamaya devam ediyoruz.
Dış mihraplar ve hain FETÖ terör örgütü sürekli yeni iç karışıklıklar çıkarma pesinde;
15 Temmuz da denediler olmadı, Ekonomi ile denediler yine başaramadılar! Şimdi sırada 3. Planları var. Peki nedir bu üçüncü plan ?
 Bu üçüncü plan,etnik köken ve mezhepsel çatışmalar çıkararak, asil halkımızı provoke etmek ve akabinde sokaklara dökme peşindeler
Fakat bizler buna asla izin vermeyeceğiz, sokaklara dökülüp iç karışıklık çıkartmalarına asla müsaade etmeyeceğiz.
Osmanlı İmparatorluğundan bu yana aynı vatanda yasadığımız kardeşlerimizle çatışmayacağız..
Eğer ki yeni bir darbe salası duymaz isek asla sokaklara çıkıp galeyana gelmeyeceğiz.
Ülkemiz çok zor günlerden geçti ,şehitlerimiz ile ağır bedeller ödedik fakat asla vatanimizi bölmelerine izin vermeyeceğiz.. Biz ki Fatih Sultan Mehmetlerin torunlarıyız ne imanımızı ne de vatanımızı vermeyiz, teslim etmeyiz.
Afyonkarahisar diriliş başkanları il başkanı olarak ben ve saygıdeğer yönetim kurlumuz Ahmet Uçmak, Mehmet Selami Aydoğan, Basri Akarsu, Murat Kardaş, Bahri Batmaz, Ali Örk, Neşe Akgün Taşpınar(dinar ilçe başkanımız),İsmail Ögeday ile her zaman devletimizin, milletimizin yanında durduk ve durmaya da devam edeceğiz...


 
 Bunun yanında, Ülke olarak Halep’te yaşanan insanlık dışı katliamda, mazlum Müslüman kardeşlerimiz her gün katledilmekte. Gün Ülke olarak bu kardeşlerimize sahip çıkma günüdür. O nedenle, Afyonkarahisar’da Halep’te mahsur olan kardeşlerimize çığ gibi büyüyen bir yardım kampanyası na  taş Medresede imza atılıyor. Bizlerde, Diriliş Başkanları olarak bu yardımı ve kampanyayı sonuna kadar destekliyor, tüm Afyonkarahisar’lı hemşerilerimize bu yardıma karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz” Dedi.
 
DİRİLİŞ BAŞKANLARI AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞI
 
Editör: Haber Merkezi