Corendon Airlines, Zafer Havalimanı’na uluslararası uçak seferlerine başlıyor

Avrupa’nın en büyük havayolu şirketlerinden Corendon Airlines da Zafer Havalimanı’na sefer düzenleyecek şirketler arasına katıldı. Corendon Airlines Zafer Havalimanı’na ilk seferlerine 24 Haziran 2022 tarihinden itibaren başlayacak.

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı’na yeni seferlerle güçlenmeye devam ediyor. Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden Corendon Airlines, 24 Haziran 2022 tarihinde Zafer Havalimanı ile Zafer Havalimanı’na sefer düzenlemeye başlayacağını duyurdu. Corendon Airlines, başlangıçta Zafer Havalimanı ile Amsterdam, Brüksel, Köln ve Düsseldorf şehirleri arasında karşılıklı seferler düzenleyecek. Uygun bilet fiyatları ve güvenli uçuşları ile Avrupa’da tercih edilen Corendon Airlines, Avrupa’da en fazla yolcu taşıyan havayolu şirketlerinden biri durumunda.

Zafer Havalimanı, dünya standartlarındaki modern altyapısı ve tesisleri ile bölge ulaşımına 7/24 hizmet sunarak destek veriyor. Türkiye’nin tarım, ticaret ve turizminde önemli bir potansiyele sahip olan Afyon, Uşak ve Kütahya illerinin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak üzere inşa edilen Zafer Havalimanı, bölgenin yurt içi ve yurt dışı hava ulaşımı için modern, uzun vadeli ve kalıcı bir çözüm sunuyor.

İç Ege bölgesinin sosyal ve ekonomik gelişim potansiyeline duyulan büyük güvenin göstergesi olan ve nesiller boyu kullanılacak, kalıcı ve stratejik bir eser olan Zafer Havalimanı, modern altyapı olanakları ve kolay ulaşım avantajı ile ülkemizin ulaşım altyapısına ve ekonomik gelişimine çok yönlü katkılar yapmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi