Çoker’den referandum manifestosu

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker  Referandum manifestosu yayınladı…
Sn Cumhurbaşkanı, Sn Başbakan, Sn Bahçeli ve Sn Kılıçdaroğlu'na ve tüm STK'lara; Açık Çağrımızdır.
    Lütfen bu milleti germeyin !... İki tarafta birbirini HAİNLİKLE suçlamasın !....
Kamplara kutuplara bölmemek için sert söylemlerden sakının !.... Şu referandumu demokrasi şölenine çevirerek huzur içinde geçirelim !...
 Birliğe ve Beraberliğe Çok İhtiyacımız Var !.... Umarım bunu sağlarsınız !.....
İki çift de sözümüz var muhattaplarına;
CHP düşmanlığından EVET, AKP düşmanlığından HAYIR diyen herkes birazcık düşünsün !....
 Tabi aklını kullananlar için geçerlidir.
   Her seçim öncesi olduğu gibi, Şimdi de BBP ne - Sn Gnl Bşk nımız Mustafa DESTİCİ'ye ve Alperen'lere salya sümük saldıran karaktersizler, satılık kalemşörler dinleyin!..... 24 yıllık mazisinde eğilmemiş bükülmemiş, her zaman milletin yanında durmuş Siyasetin Yüz Akı !!.... olmuş bir camiaya her türlü çirkefliği reva görenler !... Bütün kanallar emrinizde istediğiniz gibi algı operasyonu yapıyorsunuz.
 
   8 yıldır bir an bile aydınlatmayı düşünmediğiniz şehit liderimizin davasını kapatmak için uğraşıyorsunuz..... Birde Ahlaksızca Muhsin YAZICIOGLU ismini kullanıyorsunuz. Onun adına şöyle yapardı böyle yapardı diye ahkam kesiyorsunuz.
   PKK lılara yakın olduğunuz kadar bize yakın olmadınız !.... KCK lılara kucak açtığınız kadar Alperen'lere kucak açmadınız !... AB ye gönlünüzü açtınız kadar bize gönlünüzü açmadınız !..... ABD ile yaptığınız ittifaki bize çok gördünüz !....
 FETÖ yü övdüğünüz ve güvendiğiniz kadar Muhsin Yazıcıoğlu'na bile güvenmediniz!....
      Hiç bir uyarımızı Allah rızası için dikkate almadınız. Saldırın saldırabildiğiniz kadar, ne kadar gücünüz varsa saldırın !..... Ne kadar hain varsa hepsi ile sarmaş dolaş olacaksınız !!!...... Sonrada bütün derdi vatan millet ve Allah'ın rızası olan Büyük Birlik Partililere, Sn Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ'ye ve Alperenlere etmediğinizi bırakmayacaksınız......
 
    Evet bu kadar orantısız ve haksız yarışta size gücümüz yetmiyor olabilir.
     Ekrandan yapılan saldırılara aynı ekranlardan cevap veremeyebiliriz. Olsun !... Ama yüreğimizi de susturamazsınız ya.
 
      Biliyoruz sürekli tahrik edip bak bunlar hakaret ediyor Hainlerle beraber oluyor diyeceksiniz. Dersiniz sizden her şey beklenir.
 Biz ne demişiz......
Demokratik bir referandum için OHAL li kaldırın…..
 Evet diyenler rahatça EVET desin.. Hayır diyende Rahatça HAYIR desin.... Olması gereken budur !.... Ne kadar demokrasi ve insan haklarına saygılı olduğunuzu görelim !..... demişiz.
    Yetkili kurullarımız ile istişaremizi tamamlayınca kararımızı açıklarız, Toplumu germenin gereği YOK demişiz. Bizim vicdanımız rahat, İstişaremizi yapar en demokratik kararı veririz. Evet'se Evet - Hayırsa Hayır ve çıkan karar neyse onu da açıklar, Adam gibi Aslanlar gibi arkasında dururuz.
 
     Kınayanın kınamasına aldırmadan doğru neyi biliyorsak, hangi sonuç milletin lehine olacağına inanır isek inşaAllah onun olmasını sağlamak için mücadele ederiz. Ama daha kararımızı açıklamadan Kanal A’ nın tetikçisi Alper Tan, Akit gazetesinin tetikçisi Abdurrahman Dilikara (Dilipak) saldırılara başlamışlar. Saldırın köpeksiz köy buldunuz değneksiz geziyorsunuz.
    Yazın çizin iftira edin, kimin ne dediği bizim için önemli değil....
 
     2010 referandumunda eksik ama evet derken AKP li olmadık. Cumhurbaşkanı seçiminde (şimdi MHP millet vekili) Ekmeleddin Mehmet  İhsanoğlunu destekleyince de CHP'li yada MHP'li olmadık.
Bu referandumda da EVET dersek AKP'li HAYIR dersek'te CHP'li yada HAİN Olmayacağız biline !....
     Allah'ın niyetimizi bildiğini biliyoruz ya. Rabbim bizi iyi bilsin ve rızasından ayırmasın bu bize yeter şükürler olsun. Nasılsa ekrandan size cevap verecek imkanımız olmayacak. Vicdanı olanlar biraz düşünsün ....... Umurumuzda da değil kimin ne dediği, Ölüm var, Mahşer var, Mahkeme-i Kübra var, Sırat var, Hak yolda olana da ALLAH YARRRR.... Bilin istedim.(cemil çoker)
 
Editör: Haber Merkezi