“Çocuklarımız üşümesin istiyoruz”

Geçtiğimiz yıl sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren ve hayırseverlerin de desteğiyle ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyası başlatarak 53 çocuğu soğuktan kurtaran MHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Aygül Irmak, bu yıl da projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
 
Sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya en fazla ihtiyaç duyulan bu dönemde geleceğimizin teminatı olan çocukların mağduriyetlerini gidermek adına harekete geçen MHP Kadın Kolları Başkanı Aygül Irmak, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ve 53 çocuğa soğuk kış günlerinde sıcaklık veren ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyasını bu yıl daha geniş katılımla yeniden hayata geçirmek istediklerini söyledi.
“GEÇTİĞİMİZ YIL 53 ÇOCUĞU SOĞUKTAN KORUDUK”
Geçtiğimiz yıl 8 çocuğun kış aylarında üzerinde montu ve ayağında botu olmadığını fark etmesi üzerine böyle bir kampanya başlattığını ancak hayırseverlerin destekleriyle kampanyanın 53 çocuğa ulaştığını belirten Aygül Irmak; “Ben bir anne olarak çocukların durumuna üzülmüş ve böyle bir girişimde bulunmuştum. Küçük çaplı bir kampanya başlattım ancak kampanyayı duyan hayırseverlerin destekleri ile 53 çocuğumuzu soğuktan korumayı başardık. Bu yıl da hayırseverlerimizden gelen talep üzerine ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyamızı tekrar yapalım ve çocuklarımız üşümesin istedik” dedi.
“SİYASİ BİR BEKLENTİ İÇERİSİNDE DEĞİLİZ”
Kampanyayı bu yıl da tekrarlayarak botu ve montu olmadığı için yaklaşan kış aylarında üşüyen çocuklar kalmamasını arzu ettiklerini dile getiren MHP Kadın Kolları Başkanı Aygül Irmak; “Bu kampanyayı düzenlememizdeki amaç ekonomik imkanı olmayan çok sayıda aile var. Bütçeleri yeterli olmadığı için çocuklarına bot ve mont alamıyorlar. Botu ve Montu olmayan çocuklar ise kış ayları boyunca soğuktan etkileniyor ve çok sık hastalanıyorlar. Geleceğimiz olan çocukların içini ısıtmak yüzlerinde mutluluk ve tebessümü oluşturmak için bu kampanyayı yeniden hayata geçiriyoruz. Siyasi bir kimliğimin olması nedeniyle akıllara siyasi bir amaç uğruna yaptığımız bir çalışma gibi yanlış düşünceler gelebilir. Çocuklar üzerinden siyaset yapılmaz. Bu kampanya tamamen sosyal bir sorumluluk projesidir” ifadelerini kullandı.
“HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”
Kentte bulunan ve ihtiyaç sahibi daha fazla çocuğa ulaşabilmek adına MHP Kadın Kolları Kurulu üyesi arkadaşlarımız da benimle birlikte projede yer almak istediklerini söylediler” diyerek sözlerini sürdüren Aygül Irmak; “Soğuktan üşüyen daha fazla çocuğun mağduriyetini giderebilmek için başlattığımız bu kampanyaya şehrimizdeki tüm hayırseverlerden destek bekliyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma kültüründen gelen ve komşusunu düşünen bir milletin evlatları olarak bizde geleceğimiz olan evlatlarımızı ‘Bir Bot Bir Mont’ ile soğuk kış günlerinde el ele gönül gönüle yürüteceğimiz kampanyamız ile korumak için hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
Editör: Haber Merkezi