“Çocuklarımız, ülkemizin müreffeh yarınlarının mimarlarıdır.”

Afyonkarahisar Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi İbrahim Yurdunuseven'in İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu ile birlikte düzenlemiş oldukları Bursa ilindeki ziyaretleri ile ilgili basın açıklamasıdır.

"Medeniyet ve kültür mirasımıza bakıldığında çocukların ilim tahsil etmesi ve hayata hazırlanması toplumumuzun her zaman en öncelikli hususları arasında yer almıştır. Bugün geçmişimizden aldığımız bu gelenek ile ülkemizin yarınlarını inşa etmek noktasında elimizdeki en değerli cevher olan çocuklarımızın en iyi şartlarda hayata hazırlanmasının en önemli vazifelerimizden olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu minvalde Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu alt komisyonu olan Çocuk Hakları Alt Komisyonu üyesi milletvekillerimiz ile beraber Bursa ilimizde çocuklarımızla bir arada olmak onların eğitimleri ve sosyal hayatı hakkında bilgi almak üzere ziyaretler gerçekleştirdik. Bursa valimiz ve belediye başkanımızdan yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi aldık. Çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağlayan ve AK Parti belediyeciliğinin eseri olan Müzik Akademisi, Bilgi Evi ve Alipaşa Oyuncak Kütüphanesi'ni ziyaret ettik. Artık çocuklarımızın oynadığı oyuncağın dahi onun gelişimine ne denli katkı sağladığını düşünen bir devletimizin olması bizleri ayrıca gururlandırdı ve sevindirdi. Yine AK Parti ile hayat bulan Çocuk Meclisi'nde çocuklarımızın sesine kulak verdik. Pırıl pırıl zihinlerine ve tertemiz kalplerine dokununca ülkemizin yarınlarına olan inancımız ve güvenimiz birkez daha tazelenmiş oldu. Çocuk evlerinde çocuklarımızla ve onların ebeveynliği gibi meşakkatli bir vazifeyi üstlenen ailelerimizi ziyaret ederek her çocuğumuzun devletimizin güvencesinde ve emniyetinde olduğuna emin olduk.

AK Parti olarak ülkemize vurulan zincirleri kırarken çocuklarımızı ve gençlerimizi hiçbir aşamada unutmadan gerçekleştirdiğimiz her reformda onlara da yer verdik ve vermeye devam ediyoruz. İyi biliyoruz ki onlar bizim geleceğimiz. Onlar ülkemizin müreffeh yarınlarının mimarları.

Editör: Haber Merkezi