ÇOCUK KOROSU'NDAN MUHTEŞEM KONSER
Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle eski Halk Eğitim Merkezi'nde muhteşem bir konser sundu.
 
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın girişimleriyle kurulan Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Korosu, meyvelerini veriyor. Geçtiğimiz günlerde beşincisi düzenlenen 23 Nisan Çocuk Koroları Şenliği'ne ilk kez katılarak, büyük beğeni toplayan Çocuk Korosu, bu kez de Afyonkarahisar halkı için sahneye çıktı.
Eski Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, Şef Ayfer Ölmez yönetiminde sahne alan Çocuk Korosu, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu. 13 eserden oluşan resitalin ardından, Yasin Tugan'ın antrenörlüğünü yaptığı Afyonkarahisar Belediyesi Minik Erkekler Halk Oyunları Ekibi de bir gösteri sundu.
Konseri izleyenler arasında yer alan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, konser sonunda minik öğrencileri ayakta alkışladı. Başkan Çoban, Koro Şefi Ayfer Ölmez'i tebrik ederek, çiçek ve plaket takdim etti. Konser sonunda sahne alan Halk Oyunları Ekibi'ni de kutlayan Başkan Çoban, ekip antrenörü Yasin Tugan'a da çiçek ve plaket verdi.
Konser sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Editör: Haber Merkezi