Çobanlar Heyetinden Başkan Zeybek’e ziyaret

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak, İlçe Başkanı Ali Yalman ve İGM üyeleri de katıldı

Çobanlar heyeti, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Yalman, Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak, İGM üyeleri Cengiz Ceylan, Mehmet Ilıca ile Çobanlar eski belediye başkanı Salih Alaka katıldı.

İlçe Başkanı olarak görev yaptığı yıllarda Mehmet Zeybek Başkanımız da il başkanı idi, birlikte örnek çalışmalar yaptık diyen Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, “Değerli Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek, il başkanlığında bizlere liderlik yaptı, örnek oldu. Şimdi de Belediye Başkanı olarak ağabey olacak, bizlere dün olduğu gibi bugün de destek vereceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

KARDEŞ BELEDİYE OLMAK İSTERİZ

Afyon merkeze en yakın ilçe olarak Afyon merkez belediyemizle kardeş olmayı arzu ediyoruz diyen Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, “Kıymetli Başkanımız Sayın Zeybek’e hayırlı olmasını diliyoruz. Her zaman birlikte çalışarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

SAĞLIK MÜDÜRDÜ SERHAT KORKMAZ’I ZİYARET ETTİLER

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş Başkanlığındaki heyet, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten sonra Sağlık Müdürü Uzm Dr. Serhat Korkmaz’ı da ziyaret etti.

İlçenin sağlık sorunları konusunda istişarelerde bulunan Çobanlar heyeti, Sağlık Müdürü Uzm Dr. Korkmaz’a ilçenin sağlık sorunlarını anlattı, sorunların çözümü konusunda yardım ve destek istedi.

Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, “Hem Çobanlar ilçemize hem de Kocaöz kasabamıza her türlü desteği vermek için çalışmalara başladık. Sorunları yerinde inceleyerek gereken neyse gereği yapılacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi