ÇOBAN, MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ
 
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim ziyaretleri kapsamında Demirçevre, İsmailköy ve Sadıkbey mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan adayı Çoban, 12 yıllık AK Parti iktidarının ve 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalardan bahsetti. İlk ziyaretini Demirçevre mahallesine yapan Başkan adayı Burhanettin Çoban, burada vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Demirçevre’nin köy statüsünün mahalleye dönüştürülmesiyle belediyenin imkanlarından daha fazla yararlanacağını söyleyen Çoban, “Merkez ilçemize bağlı 10 köyümüz mahalle dönüştü. Bunlar arasında Demirçevre’de var. Demirçevre mahallemiz bulunduğu konum itibariyle ilimiz için önemli. Artık bundan sonra bu mahallemizde belediyemizin imkanlarından yararlanacaktır” dedi.
 
AK Parti İl Teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları ile birlikte Demirçevre mahallesinin ardından İsmailköy’e geçen Başkan adayı Burhanettin Çoban, burada mahalle sakinleriyle buluştu. Burada açık hava toplantısı yaparak İsmailköy mahallesi sakinlerini hitap eden Başkan adayı Çoban, AK Parti hükümetinin 12 yıllık iktidar döneminde yapılan projelerden bahsetti. Çoban, şöyle konuştu, “İsmail köyümüzü bizler iyi tanıyoruz. Köyümüzü her zaman ziyaret ediyoruz. İsmail köyü AK Parti kurulduğundan beri desteğini esirgemedi. Başbakanımız sizin verdiğiniz emaneti ve yetkiyi hiç kötüye kullanmadı ve eskiye göre çok iyiyiz. Şu an ülkemiz bırakın borç almayı, ülkelere borç vermeye başladı. Ülkemiz sağlık sektöründe dünya standartlarında hizmet veriyor. Dünyanın çoğu ülkesinde böyle hizmetler yok. Biz bugünlere geldik. Geçen Devlet Hastanemizi geziyoruz bizleri hostesler karşılıyor, hastalar doktor seçiyor ve en kaliteli cihazlar, araçlar hastanemizde mevcut.”
 
AK Parti hükümetinin hayata geçirdiği projeleri kimsenin inanmadığına dikkat çeken Başkan adayı Çoban, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Devletimiz kimsenin inanmadığı projelere imza attı. Şimdi dünya ülkemize gıpta ile bakıyor. 5 yıl önceki Afyonkarahisar ile şimdiki hali aynı mı? AFJET 15 bin aboneye ve Doğalgaz 27 bin abone çıktı. Tüm ulusal basına projelerimiz ve hizmetlerimiz manşet oldu. 67 Mahallemizin alt yapısını ve üst yapısını tamamen yeniledik. 382 köyümüze içme suyu ve kanalizasyon götürüldü. 60 yıllık kanalizasyon borularını değiştik. Belediyemizin 46 Milyon eski borçlarını ödedik. Şu an hiçbir yere borcumuz yok üstüne üstelik kasamızda milyonlarca para kaldı. İlk kez hobi bahçeleri, iş merkezleri, hayal olan hıdırlık yolunu yaptık. Yeşillendirmede rekorlar kırdık. Köylerimiz ilk defa parke gördü. İnşallah hizmetler daha iyi olacak İsmail köyümüz 1 Nisan itibariyle belediyemize bağlanacak. Biz almak için değil, vermek içiz geliyoruz. Alt yapısında sıkıntı olmayan tüm köy içindekileri yollarımızı beton parke olsun, sıcak asfalt olsun bitireceğiz.” Başkan adayı Çoban, İsmailköy’ü mahallesinin ardında Sadıkbey mahallesine geçti. Başkan Çoban burada da vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.
 
 
Editör: Haber Merkezi