ÇOBAN KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
Kurum ziyaretlerini sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, beraberindeki heyetle birlikte PTT Baş Müdürlüğü ve Türk Telekom İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
Seçimlere 23 gün kala çalışmalarına bütün hızıyla devam eden AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, kurum gezileri kapsamında PTT Baş Müdürü Mustafa Türkmen ve Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik’i makamlarında ziyaret etti. İlk olarak PTT Baş Müdürü Türkmen’i ziyaret eden Başkan Çoban, kurumlarla uyumlu bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Çoban, “5 yıllık çalışma dönemimizde kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir çalışma yaptık. Uyumlu çalışmalarında meyvesini verdiğini görüyoruz. Amacımız Afyonkarahisar’a hizmet etmekti. Bunu da bütün kurumlarımızla birlikte uyum içerisinde yaptık. Başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu bey olmak üzere Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ve diğer kurumlar ile sivil toplum örgütleridir. Uyumlu çalışmalar hizmetlerin aksamadan devam etmesini ve kısa bir sürede bitmesini sağlıyor” dedi.
 
Başkan Çoban’ın ardından konuşan PTT Baş Müdürü Türkmen, müdürlük çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Çoban’ın tekrar seçilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyacaklarını belirten Türkmen, seçimlerin Afyonkarahisar’a ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Çoban ve beraberindeki heyet daha sonra Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik’i ziyaret etti. Burada bir süre Gedik ile sohbet eden Başkan Çoban, 5 yıllık dönemde belediyenin yaptığı hizmetleri ve yatırımları anlattı. Başkan Çoban’ı ziyaretinde AK Parti İl Teşkilatı üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları eşlik etti. Başkan Çoban beraberindeki heyetle kurum ziyaretlerini gün boyunca sürdürdü.
Editör: Haber Merkezi