ÇOBAN: İSTİKRAR BOZULMASIN İSTİYORUZ..
 
İstikrarın bozulmaması için hükümetin önemli adımlar attığını söyleyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, “Başbakanımız istikrarın ve hizmetlerin devam etmesi için yoğun bir tempoyla çalışıyor. Bu nedenle halkımızda istikrarın bozulmamasından yana olduğunu görüyoruz” dedi.
 
Seçim çalışmalarına Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ziyareti ile devam eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, yaptığı ziyaretlerde OSB’den tam destek aldıklarını ifade etti. OSB’de firmaları ziyaret eden Başkan Çoban, iş adamlarına yapacağı çalışmalarda bahsetti. Gittiği yer yerde ilgiyle karşılanan Başkan Çoban, vatandaşların yapılan hizmetleri gördüğünü bu nedenle hükümete olan destek ve güvenlerinin devam ettiğini ifade etti.
Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların istikrarın devam edilmesinden yana olduğunu belirten Başkan Çoban, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan güven ve desteği görebiliyoruz. Vatandaşlarımız istikrarın bozulmamasından yana olduklarını bizzat bizlere iletiyorlar” diye konuştu.
 
OSB’YE DESTEK VERDİK
OSB’den büyük bir destek gördüklerinin de altını çizen Başkan Çoban, OSB’ye yol konusunda destek vereceklerini de söyledi. 5 yıldır OSB’ye destek verdiklerini ifade eden Çoban, OSB için 5-6 Milyon lira para harcadıklarını söyledi. Başkan Çoban konuşmasını şöyle sürdürdü; “Borçlarımızı bitirdik. Türkiye’nin en büyük asfalt şantiyelerinden birini yaptık. OSB’ ye yol konusunda ileride gereken desteği vermeye devam edeceğiz. OSB ile bu konuda iş birliği içerisindeyiz. OSB’ ye en büyük desteği arıtma tesisi yaparak verdik. Arıtma tesisi olmadan OSB çevre mevzuatı açısından zorluklarla karşılaşıyordu ve ruhsat problemleri yaşanıyordu.” Başkan Çoban’ı OSB ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
Editör: Haber Merkezi