ÇOBAN, İŞHANLARINI ZİYARET ETTİ
 
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, hafta sonu şehir merkezlerinde bulunan iş merkezlerindeki esnafları ve dükkanları ziyaret etti. Çoban, “Alt yapıya önem veren başkan oldum. Alt yapıda sorun yaşayan mahallelerimizi çözüme kavuşturarak halkımıza rahat bir nefes aldırdık” dedi.
 
Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Teşkilat mensupları, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adaylarıyla Davulcuoğlu İş hanı, Diler İş Merkezi, Meydanoğlu işhanı ve Gökhan Alpata İş Merkezlerindeki esnafları ziyaret etti. Ziyaret ettiği iş hanı ve iş merkezlerinde esnaflar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan adayı Burhanettin Çoban, 2009 yılında olduğu gibi 2014 yılında da seçimler öncesi projelerini kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.
 
Esnafların sıkıntılarını ve sorunlarını da dinleyen Başkan Çoban, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Herkesin projelerinin merakla bekliyor. Bizde projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Geçtiğimiz 5 yılda alt yapıya önem verdik. Alt yapısını tamamladığımız mahallelerimizin üst yapılarını yani kaldırımlarını, parkelerini, yeşil alanlarını ve çocuk parkları gibi bir çok çalışma yaptık ve yapmayada devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem daha güzel şeyler olacağını, projelerimizle Afyonkarahisar’ın hem sosyal, hem kültürel hem de görünüm olarak güzelleştireceğiz. 2009 yılındaki seçimler öncesi halkımıza yapacağımızı belirttiğimiz projelerimizi bir bir yaptık. Bundan sonrada açıklayacağımız projeleri de göreve gelmemiz halinde hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
 
Meydanoğlu işhanı ziyareti esnasında Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesinin genel kuruluna da katılan Başkan adayı Burhanettin Çoban, her zaman engellilerin yanında olduklarını ve olmayada devam edeceklerini belirtti. Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Poyraz, Afyonkarahisar Belediyesi’nin Başkan Burhanettin Çoban önderliğinde engellilere yönelik yaptığı çalışmaların ülkeye örnek olduğunu belirtti. Poyraz, “Burhanettin Çoban beyin, Afyonkarahisar’da engelli kardeşlerimize yönelik yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Başkanımız ülkemize örnek olacak çalışmalar yüreterek engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırdı. Başkanımızın engelli kardeşlerimize akülü araç dağıtımı başta olmak üzere, akülü araçlarını şarf edebilecekleri bir istasyon bile oluşturdu. Bunun yanı sıra bir çok destek sağlayarak engelli kardeşlerimizin yanında olduğunu ve engelleri ortadan kaldırdığını gördük. Bu nedenle başkanımızın örnek olan çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu.
 
Engelli vatandaşlara yönelik yürüttükleri bir çok proje ve yeniliğin önemine değinen Başkan adayı Burhanettin Çoban, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Afyonkarahisar Belediyesi olarak engellilerimize, hizmette pozitif ayrımcılık yaptık. Daha önceleri sosyal yaşamın dışında kalan engellilerimize sizinde bildiğiniz üzere Türkiye rekoru kırarak 348 adet akülü araç ve 134 adet tekerlekli sandalye dağıttık. Şarj istasyonu kurduk. Engellilerimizi her zaman yanında olduk ve olmayada devam edeceğiz.”
 
Editör: Haber Merkezi