Çoban: “Geleceğe yatırım yapıyoruz.”
 
                Gündelik işlerle Afyonkarahisar'a zaman kaybettirmek yerine, modern bir belediyecilik anlayışı sergileyen ve 'günü kurtarma değil, geleceğe yatırım yapma gayretinde' olan Afyonkarahisar Belediyesi, bu tür çalışmalarıyla halkın takdirini topluyor.       
 
                Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay yapımına başlanan Atatürk Caddesi Kanalizasyon ve Yağmursuyu Kollektör Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor.
 
                Yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının kesişip deşarj edildiği nokta olan Jandarma kavşağındaki hattın, kentin gelişimine bağlı olarak artan yoğunluğu kaldıramaması üzerine, Jandarma kavşağından Atatürk Caddesine uzanan yeni bir kesişim ve deşarj noktası oluşturuluyor.            
 
                TARİHİN EN BÜYÜK KANALİZASYON YATIRIMI
 
                Afyonkarahisar tarihinin en büyük kanalizasyon yatırımı olan 2 bin 360 metrelik bu yeni hatta, çapları 2,2 metreyi bulan içerisinden bir otomobilin rahatlıkla geçebileceği yağmursuyu ve kanalizasyon boruları döşeniyor. Bu denli büyük çaplı borular sayesinde, yağmursuyu ve kanalizasyon suları, artık çok daha rahat boşaltılacak ve özellikle İnönü Caddesi, sanayi sitesi ve bazı yollarda yaşanan su taşmalarının önünü geçilecek.
 
                Yaklaşık bir ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ederken, yüklenici firma ekipleri, bu yeni hattı en kısa sürede tamamlamak için yoğun mesai harcıyor. Çalışmalar nedeniyle Atatürk Caddesi'nde ulaşım yan yollardan sağlanıyor ve zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor. Bu durumdan bir kısım vatandaş şikayetçi olurken, kentin gelişimini ve geleceğini düşünen birçok vatandaş ise bu yatırımlarda Afyonkarahisar Belediyesi'ni destekliyor. Gündelik işlerle Afyonkarahisar'a zaman kaybettirmek yerine modern bir belediyecilik anlayışı sergileyen ve bugünü kurtarma değil, geleceğe yatırım yapma gayretinde olan Afyonkarahisar Belediyesi, bu tür çalışmalarıyla halkın büyük takdirini topluyor.      
 
Editör: Haber Merkezi