ÇOBAN, ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, genel kurullarını tamamlayan esnaf oda başkanlarını ziyaret etti.
 Başkan Burhanettin Çoban'ı ziyaretlerinde, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İlçe Başkanı Bülent Eser ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Bahçıvandemir yalnız bırakmadı.
'HAYIRLI OLSUN'
İl ziyaretini Şoförler Odası'na yapan heyet sırasıyla, Sebzeciler Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası ile Kasaplar Odası Başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yaklaşan yerel seçimler öncesi ziyaret ettiği esnaf odası temsilcileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Esnaf temsilcileri, Başkan Burhanettin Çoban'ın kentin gelişimi adına yaptığı çalışmaların yanı sıra esnafla olan ilişkilerini takdirle karşıladıklarını ifade ettiler. 
İlk ziyaretini Şoförler Odası'na yapan heyeti, Başkan Mevlüt Ülker ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Çoban'ın çalışmalarından memnun olduklarını kaydeden Mevlüt Ülker, konuklarına ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Çoban ve beraberindekiler, Şoförler Odası ziyaretinin ardından Sebzeciler Odası'na geçti.
'BAŞKANIMIZ SÖZÜNDE DURDU'
Sebzeciler Odası Başkanı Ergül Aykın ve yönetimi, yapımı son aşamaya gelen Kapalı Pazaryeri'nin Afyonkarahisar'ın marka değerine büyük güç katacağını söylediler.
Başkan Burhanettin Çoban'ın pazaryeri konusunda kendilerine verdiği sözü yerine getirdiğine dikkat çeken oda yönetimi, 'Başkanımız sayesinde pazaryeri konusunda birçok ilde temaslarda bulunduk. Bu çalışmalar ışığında Belediyemiz kentimize çok modern bir Kapalı Pazaryeri kazandıracak. Başkanımıza sözünde durduğu ve projeyi hayata geçirdiği için şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.  
Türkiye'de büyük şehirler dahil bu büyüklükte başkada bir kapalı bir pazaryerinin daha olmadığını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban; pazaryerinin çatısına güneş panelleri koyacaklarını böylelikle pazaryerinin kendi elektriğini kendisinin üreteceğini söyledi.
'KAPALI PAZARYERİMİZ MÜKEMMEL OLUYOR'
Heyet, Sebzeciler Odası'na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Berberler ve Kuaförler Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Ahmet Tan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Ziyaret sırasında Başkan Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser, oda yönetiminin talep ve önerilerini dinledi. Başkan Çoban ve beraberindeki heyet daha sonra Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ve yönetimi'ni ziyaret etti.
Ziyarette Hüseyin Karnıbüyük, Kapalı Pazaryerinin hizmete alınacak olmasından büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti. Karnıbüyük; "Pazaryerimiz mükemmel oluyor" şeklinde konuştu.
KASAPLAR ÇARŞISI YENİLENECEK
Başkan Çoban ve beraberindekilerin son ziyareti Kasaplar Odası'na oldu. Kasaplar Odası Başkanı İbrahim Yörük ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri konuklarına çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise önümüzdeki dönem Kasaplar Çarşısı'nda yapılması planlanan düzenlemeyle ilgili projeyi oda yönetimiyle paylaştı.
Proje çizimlerini Kasaplar Odası Yönetimine gösteren Başkan Çoban, Kasaplar Çarşısı'nın bölgenin tarihi yapısına uygun bir şekilde yenileneceğini ifade etti.
Kasaplar Çarşısı'na yapılacak düzenlemeden büyük memnuniyet duyan Oda Başkanı İbrahim Yörük, projeyi çok beğendiklerini dile getirerek temsil ettiği esnaf adına Başkan Çoban'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi