ÇOBAN, BELEDİYE İŞ SENDİKASINI ZİYARET ETTİ
 
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, Diler iş merkezinde bulunan Belediye-İş Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Yücel Şahin, “Başkanımız bizlere güzel bir çalışma ortamı sağladı. Başkanımın gönlü ve ufku geniş. Ne zaman kapısını çalsak bizlere destek oldu” dedi.
 
İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl teşkilat mensupları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile AK Parti Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ile birlikte Belediye-İş Şubesini ziyaret eden Başkan adayı Burhanettin Çoban, burada Şube Başkanı Yücel Şahin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan adayı Çoban’ın Şubelerini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Şahin, Burhanettin Çoban’ın her zaman kendilerine destek olduğunu söyledi. Şahin, “Böyle bir çalışma ortamı yarattığı için sayın başkanımıza teşekkür ederiz. Gönlü geniş, ufku geniş başkanımın. Ne zaman sıkıntımız olsa bir ağabey olarak nasıl çözeriz penceresinden ve bizden biri gibi baktı. Ve bütün sorunlarımızı konuşarak çözdük hiçbir sorunumuz askıda kalmadı. Bu nedenden dolayı 5 yıl için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıl içinde başarılar diliyorum ve gerçekten kendisini yine görmek istiyorum. Yapılacak olan Projeler gerçekten çok güzel ve bu tür hizmetlerin devamı için önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum. Sizleri buradan görmekten ve sayın başkanımızı ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
 
5 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde personeliyle güzel bir çalışma sergilediklerini dile getiren Başkan adayı Burhanettin Çoban, personelin dertleryle dertlendiklerini ve sorunlarını çözüme kavuşturduklarını söyledi. Çoban, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Biz de tabi 5 yıl boyunca birçok ilkleri başardıysak, güzel hizmetlere imza attıysak memur olsun, işçimiz olsun personelimizin katkısı var. Dolasıyla personelimiz hakkı ve hukuku bizim için kutsaldır. Zaten değerli başkanımızın belirtiği gibi 5 yıl boyunca personelimizle güzel ve medeni bir biçimde işlerimizi götürdük. Hep onların dertleriyle dertlendik sorunlarını nasıl çözeriz diye düşünmekle geçti. Ve bütün sendikarımızla uyum içinde çalıştık. İnşallah yeni dönemde de birlikteliklere imza atacağız. Tekrar bütün personelimize, ailelerine sağlık afiyet ve mutluluk diliyorum.” Konuşmaların ardından Başkan adayı Çoban’a ve beraberindeki heyete, Şube Yönetimi tarafından ceşitli ikramlarda bulunuldu.
 
Editör: Haber Merkezi