Çoban, “3 Kasım, Türkiye için bir milattır”

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban yayımladığı mesajda;

“3 Kasım 2002 tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için bir milat ve yeni bir başlangıç oldu. AK Parti, 18 yıl önce bugün girdiği ilk seçimleri kazanarak iktidara geldi. Türk siyasi hayatında önemli bir yeri olan 3 Kasım 2002 seçimlerinin de 18. yıldönümünü idrak ediyoruz.

3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, Ortadoğu için, İslam Alemi için, bütün Milletimiz için bir milat oldu, yeni bir başlangıç oldu. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan partimiz, kısa zamanda ülkenin çehresini değiştirmeye başlamıştır.

Sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm alanında yaptığı köklü reformlarla yeni bir Türkiye ortaya çıkmıştır. AK Parti’nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002’den bugüne kadar başarısını sürekli artırmıştır. Partimiz her alanda milletle kucaklaşmaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşünceler ile AK İktidarın 18. Yıl dönümünü tebrik ediyor, Milletimizle el ele başladığı millete hizmet yolculuğunda muvaffakiyetler diliyor, Aziz milletimize sağlık ve esenliklerle nice Ak yıllar temenni ediyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi