ÇOBAN, 2. KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
 
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, beraberindeki heyetle birlikte 2. Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti.
 
Cuma namazını sanayi camisinde kılan Başkan adayı Çoban’a esnaflar tarafından pilav ikram edildi. 2. Küçük Sanayi sitesinin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturduğu için Başkan adayı Çoban’a teşekkür eden site esnafı, Çoban’a 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde başarılar diledi. 2. Küçük Sanayi sitesi esnafına sıcakkanlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Başkan adayı Çoban, “2. Küçük Sanayi sitemizin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Alt ve üst yapısındaki sıkıntıları çözüme kavuşturduk. 2009 yılında yapılan yerel seçimler öncesi ne söz verdiysek yerine getirdik. İnşallah 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerden zaferle ayrılarak, önümüzdeki 5 yıl için verdiğimiz vaatleri yerine getiririz. Afyonkarahisar halkına hizmet etmeyi seviyoruz” dedi.
 
Konuşmasında 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimleri hatırlatan Başkan adayı Çoban, açıklamasında şunları söyledi; “8 gün sonra bir seçim var. Allah ülkemize, ilimize hayırlar getirsin ve hayırlara vesile olur inşallah. Ülkemizde bir istikrar çizgisi var inşallah bu istikrar, büyüme, gelişme devam eder. Afyon’umuzu yaşanabilir kentler sıralamasında üst sıralara taşıyacak projeler yaptık. Projelerimizi ‘Yaşanabilir Afyon’, ‘Yeşil Afyon’ ve ‘Kültür Şehri Afyon’ olmak üzere 3’e böldük ve bu dönem artık alt yapı ve üst yapı sorunlarıyla değil, şehrimizi daha da çok yeşillendirmeyle ve görünümüne değer katacağız.” Başkan adayı Çoban, ziyaret ettiği esnaflara yeni projelerinden bahsetti. Çoban’ı ziyaretlerinde AK Parti İl Teşkilat mensupları, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları ile partililer eşlik etti.
 
Editör: Haber Merkezi