Classic Mercedes Kulübü Büyük Türkiye Buluşması 6 Eylül’de

İş İnsanı Hüseyin Özharputlu Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Ziyarette Özharputlu “Bir Yıldız Doğuyor Projesi ve Classic Mercedes Büyük Türkiye Afyonkarahisar Buluşması” hakkında Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e bilgi verdi.
14 Haziran tarihinde yapılması planlanan etkinliğin pandemi dolayısıyla 6 Eylül’de yapılmasının kararlaştırıldığını ifade eden Hüseyin Özharputlu “Son gelişmelere bağlı olarak Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ATSO Başkanımız Hüsnü Serteser, Cllassic Mercedes Kulüp Başkanı Fuat Süslü ve Proje Organizatörü benimde katıldığım toplantıda Pandemi için alınacak tedbirlerle birlikte etkinliğin 6 Eylül 2020 Tarihinde yapılması kararlaştırıldı” dedi.

6 Eylül Pazar günü Motokros Alanında düzenlenecek etkinliğe ülke genelinden yaklaşık bin aracın katılması beklenirken, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, klasik araç meraklılarını ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve heyecan duyacaklarını söyledi. Başkan Zeybek etkinliğin ilimizin tanıtımında olumlu katkı sağlayacakları ifade ederek Hüseyin Özharputlu’ya başarılar diledi.

İş insanı Hüseyin Özharputlu’nun “Bir Yıldız Doğuyor” projesi kapsamında restore ederek açık artırma yolu ile satılacak 1971 Model Klasik Mercedes aracıda 6 Eylül Etkinliğinde satılması planlanıyor. Geliri Afyon Eğitim Vakfına Bağışlanacak olan araç için etkinlik gününde en yüksek bedeli ödeyen yardımsever vatandaşımız restore edilen araca sahip olacak.

Editör: Haber Merkezi