Cirit Kayalığı Millet Bahçesi Muhteşem Olacak

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in seçim vaatlerinden olan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi projesinde çalışmalar başlıyor.Toplu Konut İdaresi tarafından ihalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan 267 bin metrekare alan, tamamlandığında şehrin kalbinde adeta bir cazibe merkezi olacak.

Millet Kıraathanesi (1200 metrekare) çocuk oyun alanları, spor aletleri, fitness, meyve bahçeleri, piknik alanları, bisiklet yolları, kent donatıları, tematik ve hoş kokulu bahçeleri, kamelyaları ve dinlenme alanlarıyla Afyonkarahisarlıların vazgeçemediği muhteşem bir eseri şehrimize kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR PROJE OLACAK”

Şehrimizde yaşanılabilir alanlar oluşturma adına Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’nin Türkiye’de parmakla gösterilen muhteşem bir eser olacağını söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a şükranlarını sundu.

Bu süreçte Devlet Demiryollarıyla da bir dizi görüşme yapıldığını aktaran Zeybek Başkan; Ali Çetinkaya Garı önündeki 36 bin metrekarelik yeşil alanı Cirit Kayalığı Millet Bahçesi projemize dahil ederek tahsisinin yapıldığına hatırlattı.

“TÜM SOSYAL DONATILAR İNCE DETAYINA KADAR DÜŞÜNÜLDÜ”

Vatandaşlarımıza ait tüm sosyal donatıların en ince detayına kadar düşünülüp, projelendirildiğini söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “TOKİ’mizin ihale ettiği yüklenici firma tarafından çalışmalara başlanan 267 bin metrekarelik Millet Bahçemiz ciddi bir çekim merkezi olacak. Burası, her yaş grubuna hitap edecek, her kesimi rahatlıkla memnun edecek, bir yaşam merkezi olacak. Millet Bahçemiz, Millet Kıraathanesi, peyzaj alanları, tematik ve hoş kokulu bahçeleri, kamelyaları, dinlenme alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla, etkinlik ortamları, keyif mekânları ve kent mobilyalarıyla vatandaşlarımız için vazgeçilmez bir mekân olacak Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’ni hizmete sunmanın şimdiden heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi