Cinayetle Biten Bıçaklı Kavganın Şüphelisi Yakalandı

Bolvadin İlçesi'nde 21 yaşındaki Süleyman Yüksel'in yaşamını yitirdiği, 1 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavganın ardından aranan 40 yaşındaki Ahmet A. yakalandı.
 
Bolvadin'de geçen pazar akşamı Süleyman Yüksel, 40 yaşındaki Muhterem Yavuz ve Ahmet A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ahmet A., iddiaya göre yanında getirdiği bıçakla Yüksel ve Yavuz'u bıçakladıktan sonra kaçtı.
 
Muhterem Yavuz ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Süleyman Yüksel evinin kapısı önünde ölü bulundu.
 
Kavgadan sonra kaçan Ahmet A., polisin 2 gün süren çalışması sonucu Bolvadin'de yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan Ahmet A., tutuklandı.
 
Ahmet A.'nın yakalanmasının ardından kavganın nedeni de ortaya çıktı. Yüksel, Yavuz ve A.'nın ortak kullandığı otomobille ilgili polisin ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza uyguladığı, bağlanan otomobilin bir süre yedieminde kaldığı, bunlardan toplam 7 bin lira paranın ödenmesi konusunda tarafların anlaşmazlığa düştüğü belirtildi.
 
Editör: Haber Merkezi