CHP‘nin en genç aday adayı AFİHAD’ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin en genç Milletvekili aday adayı AFİHAD'ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Devrim Ölmez, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Genç Aday adayı Devrim Ölmez'i AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday karşıladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday adayı, Devrim Ölmez, bu zamana kadar 18 ilçenin yüzde doksanını tek başına dolaşarak, esnaf ve semt pazarlarını ziyaret ettiğini ifadelendirdi. Gittiği her yerde olumlu tepkilerle karşılaştığını ifade eden, Ölmez, Gençlerin de her zaman için siyasette var olduğunu hissettirmek adına bu yola çıktığını, amacının seçimi kaybetmek yada seçim kazanmaktan ziyade, Cumhuriyet Halk Partisi adına taşın altına elini koyduğunu saha çalışmalarını da bu yönde yürüttüğünü dile getirdi.

Elinden geldiği kadar, seçim sürecinde azimle çalışacağını ifade eden, Ölmez, bu zamana kadar, Cumhuriyet Halk Partisinden 8 aday adayının isminin netleştiğini ifade ederek, diğer aday adaylarına da başarılar dilediğini ifadelendirdi. AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Devrim Ölmez'e bu seçim sürecinde değişik simaların bu yarışta olmasının heyecan verici olduğunu ifade etti.

Aynı zamanda, böylesine genç ve dinamik kişilerinde siyasette olmasının gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Ögeday, Ölmez'e çıkmış olduğu bu zorlu süreçte, başarılar diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile birlikte sona erdirildi.

Editör: Haber Merkezi