CHP’den Serteser’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Meydanoğlu, Alaattin Nakilcioğlu, Hüsnü Taşer ve eşi Gülbin Taşer, CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Tosun, CHP Üyeleri Mehmet Dereağzı, Ömer Karapınar, Necati Sarı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

KÖKSAL’DAN İŞ DÜNYASINA DESTEK MESAJI

CHP Milletvekili Köksal, ziyarette şu ifadeleri kullandı:

“Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, hiçbir siyasi ayrım yapmadan sorunların ortak akılla çözülmesi, işbirliği içerisinde yürütülmesine önem veren bir kuruluş olarak her zaman Afyonkarahisar’a katkı sağlamaya çalışıyor. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak emeğin partisiyiz. Emekçilerin yanındayız, herkesin alınterinin karşılığının alınması için mücadele eden bir partiyiz. Bu bağlamda da iş dünyamızın, iş insanlarımızın ve girişimcilerimizin sorunlarıyla da yakından ilgileniyoruz. Zaman zaman onlarla bir araya geliyoruz. Gelen sorunları Meclis gündemine taşıyoruz. Çözüm noktasında onlardan gelen önerileri, talepleri iktidarın duyması için, çözüme kavuşturması için ana muhalefet partisi olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Afyonkarahisar’ımızın ekonomisine katkı sunan, ayakta durmaya çalışan, Afyonkarahisar’ımızın gelişimi için elini taşın altına koyan bütün iş insanlarımızın ve girişimcilerimizin yanındayız. Üzerimize düşen ne olursa bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da mücadele edeceğiz. Bazı duymayan kulaklara ses olmaya, bazı kişilerin haykıran sesi olmaya devam edeceğiz. Özellikle iş dünyamızı önemsiyoruz neden; çünkü Afyonkarahisar’da istihdam alanının genişletilmesi gerekiyor. İşsizlik yüzünden ne yazık ki göç veren bir iliz. En öncelikli sorunumuz bence Afyonkarahisar’da işsizlik. Bu bağlamda da yeni yatırımcıların Afyonkarahisar’a gelmesi, gençlerimize, kadınlarımıza istihdam alanının oluşturulması, Afyon ekonomisinin kalkınması bizim için önemli. Bu noktada Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın her daim yanındayız. Şehrimizin bir adım öteye geçebilmesi açısından bunu önemsiyoruz. Ben tekrar güven tazeleyen Hüsnü Serteser’i ve onun şahsında bütün Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızı, seçilen tüm iş insanlarımızı tebrik ediyorum. Afyonkarahisar için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlikte elimizden gelen mücadeleyi sürdürmeye hazır olduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyorum.”

ÜRETİM, İSTİHDAM, İHRACAT

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Sayın Milletvekilim, bu ziyaretinizden, bu geniş katılımlı ekip ile birlikte çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Tabii 4’üncü dönemimize yeni başladık. Gayet rekabet içerisinde, 35 Meslek Komitesi’nde seçimler gerçekleşti. 87 Meclis Üyemiz seçilmiş oldu. Artık her demecimde bu mesajı vermek istiyorum. Seçimler demokrasi içinde gerçekleşti, bitti. Seçimin kaybedeni yoktur bana göre. Hepimiz kazandık. Dolayısıyla bundan sonra Afyonkarahisar’a bilhassa Ticaret ve Sanayi Odamız’ın en önemli ilgilendiği konu olan il ekonomisinde üretime, istihdama, ihracata hem daha önce devam ettiğimiz projelerle ve devam edeceğimiz yeni projelerle katkı sağlamaya 87 Meclis Üyemiz ile birlikte, tabii ki Yönetim Kurulumuz’la hizmet etmeye gayret edeceğiz. Tabii ki siz Milletvekili olduğunuz günden beri Ticaret ve Sanayi Odamız’la en iyi ilişkiler içerisinde oldunuz. Hemen hemen bütün sorunlarımızı ilettiğimizde mutlaka yardımcı olmaya, destek olmaya çalıştınız. Aynı şekilde desteklerinizi bekliyoruz. Çünkü Afyonkarahisar için bir iş olduğunda, hepimizin birlikte o işin hallolması için uğraşmamız gerekiyor. Bunun da böyle olduğuna inanıyoruz. Bundan önce iş dünyamıza sağladığınız katkılardan dolayı, bundan sonrada sağlayacağınız katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi