CHP’den Serteser’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz ile İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Ziyarette konuşan Görgöz, “Sevgili Başkanım, hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz. Allah muvaffak etsin. Sizin çıraklık döneminiz çoktan bitti, kalfalık dönemini de geçirdiniz. Ustalık dönemi de bitti bana göre, üstatlık dönemi başladı. İnşallah Afyonumuz için iyi olur. Biz Afyonumuzun her türlü kaynağa sahip olduğunu biliyoruz. İş adamlarımız da buna yatkın. Ticaret ve Sanayi Odamız da çalışıyor. Bunu geçtiğimiz yıllarda yaşayarak gördük. Sevgili Başkanımız, ‘artık kırmızı yok, mavi de yok; hepimiz mor-beyaz için bir araya geleceğiz’ dedi. Ben de ‘Kırmızı ve beyaz zamanı, Türkiye için birleşme zamanı, Türkiye için bir olma zamanı’, hep beraber olma zamanı’ diyorum. Ülkemizin buna ihtiyacı var. Kutuplaşmadan hızla sıyrılıp hep beraber mücadele verme zorundayız. Türkiye bir tane, başka Türkiye yok. Çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

BİR TANE AFYONKARAHİSAR VAR

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Öncelikle bu ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Şahsım için söyledikleriniz de benim için gurur verici. İlk 3 dönemimizde Afyonkarahisar için cansiperane çalıştık. Ama bu dönem, ilk üç dönem kadar çalışmamız gerekiyor; Afyon’a hizmette zaten herkesin birleşmesi gerekli. Bunda hiç parti ayırmadan Afyonkarahisarımız için ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte yapacağımızı düşünüyorum. Sizin sözleriniz de bunu gerektiriyor. Bir tane Türkiye var, bir tane Afyonkarahisar var. Benim 3 dönemimim 2’sinde aday vardı. Her zaman biz seçimi bitirdik; bütün o rekabet ortamı bitti. Artık Afyon’a hizmet için birlikte olma zamanı geldi. Bunu her 3 dönemde de böyle yaptık. İnşallah bundan sonra da öyle olacak. Büyük, önemli projelerimiz var. Paydaşlarımızla birlikte Afyon’u Süper Lig’e taşıyacak Yeşil OSB gibi, Sağlık Endüstri Bölgesi gibi projelerimiz var. Hep birlikte, tüm siyasilerimizle, tüm kurumlarımızla uyum içinde çalışarak Afyonkarahisar’ın ekonomisine, ihracatına, istihdamına, üretimine inşallah katkı sağlayacağız. Tabii ekonomi alanında sağladığımız katkıların yanı sıra kültürel, sosyal aktivitelere de desteğimizi sakınmadık. Dolayısıyla bu dönemimizde de inşallah üç dönemlik çalışarak hizmetlerimizi Afyon için ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi