CHP’den İsçehisar Mermer Akademisi Ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yazılı basın açıklamasında:
“CHP İl Yönetimi ve Merkez ilçe yönetimi ile, İsçehisar İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ve Mermer Akademisi’ni ziyaret ettik.
İş insanlarımızla, mermer sektöründe yaşanan sorunları, bürokratik engellerin neler olduğunu konuştuk.
CHP iktidarında, bürokratik engellerin kalkacağını, iş insanlarına teşviklerin daha etkin olarak sağlanacağını ve özel sektörün önemini dile getirdik.
Mermer Akademisi ziyaretimizde, akademinin yönetim kurulu üyesi ve mermer sektörünün duayenlerinden Sayın Adnan DEMİREL, Mermer Akademisinin faaliyetlerini dile getirdi. Akademi de çok kıymetli ekipmanın sağlandığını, burada kalifiye eleman yetiştirildiğini, yetişen öğrencilerin piyasaya çok önemli katkılar sunduğunu söyledi. Sayın Demirel, İsçehisar İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde şu an için 1500 kişinin istihdam edildiğini, bu sayının seneye en az 3000’e çıkacağını ve giderek çok daha fazla gelişeceğini belirtti.
İsçehisar ilçemizdeki İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Mermer Akademisi’nin varlığı, hepimizin gururudur. Bu güzel yatırımlara katkı sunan, emeği geçen herkese ve Sayın Adnan Demirel’e çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi