CHP’den Afyon Ayakkabıcılar Esnaf Odasına Ziyaret

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yazılı basın açıklamasında:

CHP İl Yönetimi ve Merkez ilçe yönetimi ile birlikte, Afyon Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Sayın Şükrü Kostak ve yönetimini ziyaret ettik. Başkan Kostak, ayakkabı imalatı yapan ayakkabıcı esnafının kalmadığını, her şeyin fabrikasyon olduğunu söyledi. Perakende satış yapan esnafımızın da, sürekli gelen zamlardan dolayı sıkıntı yaşadığını dile getirdi.
CHP olarak, her zaman esnafımızın yanında olduğumuzu, partimizin iktidarında esnafımızın kredi borçlarının faizlerinin silineceğini, kalan ana paranın da taksitle ödeme imkanı sağlanacağını belirttik.
Başkan Kostak ve yönetimine yeni dönemde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.

ELEKTRİKÇİLER ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİK
CHP İl Yönetimi ve Merkez ilçe yönetimi ile birlikte, Afyon Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Sayın Mehmet Karagöz ve yönetimini ziyaret ettik.
23 yıldır oda başkanlığı yaptığını belirten Karagöz, Elektrikçiler Odasının birçok meslek gruplarından oluştuğunu, mevzuatın iyi bilinmesi gerektiğini, bunun için de tecrübeye ihtiyaç olunduğuna dikkat çekti. Karagöz ayrıca, mevzuatların uygulanmasında sorunlar yaşadıklarını, esnafımızın çektiği sıkıntıları dile getirdi.
CHP olarak esnaf odalarımızın ve esnafımızın yanlarında olduğumuzu belirttik. Başkan Karagöz ve yönetimine hayırlı olsun. Yeni dönemde de başarılar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi