CHP’de Parti İçi Eğitim

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe kadın kolları başkanlarının da katıldığı 2 günlük bir eğitim programı gerçekleştirdi.
18-19 Aralık tarihlerinde gerçekleşen eğitim programına CHP Parti Okulu eğitmenleri Bora Karakaya, Mehmet Ceylan, Özlem Karaman, Şenay Sarman, Mehmet Şampiyon ve İsmail Güneş katıldılar.

CHP’li kadınlar, her an seçim olacakmış gibi çalışıyor. İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çogay ve yönetimi, kadınların daha aktif rol alması için sürekli programlar yaparak il merkezi ve ilçelerde durmadan etkin çalışmalar yapıyor.

İl Başkanımız Yalçın Görgöz, iletişim teknikleri konusunda çok etkin ve önemli bir eğitimin alınmasına sebep olan İl Kadın kolları başkanı Sibel Çogay ve yönetimine, ilçe kadın kolları başkanlarına, kar-kış demeden eğitime katılan tüm kadınlara ve eğitimi gerçekleştiren değerli eğitmenlerimize çok teşekkür ettiğini bildirdi.

Afyon eğitim koordinatörü Bora Karakaya’da, bu eğitime desteklerinden dolayı il başkanı Yalçın Görgöz ve emeği geçen Afyon il örgütüne CHP Parti Okulu adına teşekkür ettiğini bildirdi

Editör: Haber Merkezi