CHP Milletvekili Köksal Gelecek Partisini Ziyaret Etti

CHP Milletvekili Köksal, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş’ı makamında ziyaret etti. Kalabalık bir partili ziyaretinde Köksal özetle’’ 6 Partinin Genel Başkanlarının bir araya gelmesi önemli. Bugün bu ülkenin %99 luk bir kesimi sıkıntılarla boğuşuyor. 2.500 TL olan asgari emeklilik ücreti yeterli değildir. Asgari ücretliye yapılan artış ise yapılan zamlar ile erimiştir. Covid-19 döneminde esnaf eldekini avuçtakini eritti. Günü gelen kredi borçlarını ödemekte çok güçlük çekmektedir. Esnaf dükkan kapatmaktadır. Her gün gelen zamlar esnafı bezdirmiştir. Çiftçimizin durumu da parlak değildir. Bugün bir torba gübre 400 TL civarındadır.

Çiftçi bu fiyatlara nasıl gübre alacak, tarlasında kullanacak?

250 TL olan bir çuval yemi hayvancılıkla uğraşanlar nasıl alacaklar?

Elektriğe % 127 zam geldi. Elektrik faturaları çok yüksek. Vatandaşlarımız elektrikten tasarruf etmek için evlerinde TV ışığında oturuyorlar. Üniversiteyi bitiren çocuklar işe giremiyorlar. Yapılan sınavları kazansalar dahi, mülakatta eleniyorlar. Vatandaşlarımız borçlarını ödeyemedikleri için icra dairelerinde yüzbinlerce icra dosyası var.

Memleketin hali bu iken % 1 saray ve etrafı zamlardan bi haber ….. Zafer Havalimanı için Ocak-2022 de 109 bin yolcu garantisi verilmiş. Havalimanını kullanan yolcu sayısı 1.300 kişi. Aradaki yolcu sayısı farkı müteahhide yolcu garantisi olarak devletten ödeniyor. İşçi ödüyor, emekli ödüyor, asgari ücretli ödüyor.. Halk geçim sıkıntısı çekiyor ‘’ dedi.

NİYAZİ ERTAŞ, BU MİLLET AYAĞA KALKACAKTIR. BU MİLLETİ KİMSE DURDURAMAZ

Gelecek Partisi Afyon İl Başkanı Niyazi Ertaş’’ Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilimize, Belediye Başkanlarımıza, ziyaretimize gelen parti mensuplarına teşekkür ederim. Kapımız CHP’ye ve diğer partilere her zaman açık. Genel Başkan nezdinde yukarıda 6 partinin lideri bir araya geldi. Bu masa etrafında toplandık. Başarılı çalışmalarından dolayı her parti liderimizi kutluyorum. Bazı kesimlerce bu masa etrafında bir araya gelen liderler için, masanın altında üstünde bir şeyler arandı. Cumhur ittifakı öncelikle kendisine bakmalıdır. Bir tarafta otoritede kimseyi tanımayan iktidar partisi 2. Si Herşeye karşı çıkan millet ittifakı partilerine zillet diyen parti 3. Sü ülkemizin temel değerlerinden olan dini duygularımıza dinamik koyan ve ezanı Türkçe okutacağız diyen Doğu Perinçek 4. Sü faiz çeteleri 5. Si yolsuzluk çeteleri çok yakın zamanda Isparta’da meydana gelen uzun süreli elektrik kesintisi ihalesinde de o çeteler vardı 6. İmralı mektubunun okunması meselesi Apo’yu ev hapsine alırlarsa hiç şaşırmamak lazım. Bu kötülüğü de yapabilirler. Milletin istikbali için liderler bir araya gelmişlerdir. Bu millet ayağa kalkacaktır. Ayağa kalktığında ise kimse durduramayacaktır’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi