CHP Milletvekili Adayları Başkan Acar’ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Afyonkarahisar Milletvekili ve adayı Burcu Köksal ile Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Ahmet Hakan Uyan, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret etti.

24 Haziran seçimleri dolayısıyla seçim çalışması yürüten Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları ve partililer Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret etti. Çok sayıda partili ile belediye hizmet binasına gelen adaylar Başkan Acar tarafından başkanlık makamında ağırlandı. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Acar; “ 24 Haziran Seçimleri öncelikle vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Bizler İYİ Parti mensupları olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisi ile bir Millet İttifakı oluşturduk. Elimizden Geldiğince, Dilimizin Döndüğünce halkımızın isteklerini ve şikâyetlerini dile getirmek için uğraş sarf ediyoruz. İnanıyorum ki bu seçimler hem Millet İttifakı, hem ülkemiz açısından hayırlı olacaktır. Ben çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Türkiye’nin ilk Roman milletvekili olan Özcan Purçu’ya Dinar’da bulunan roman vatandaşlar eşlik etmesi dikkat çekti.

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan, CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, Dere Mahallesi Muhtarı Niyazi Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Editör: Haber Merkezi