CHP Merkez İlçe Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
CHP Merkez ilçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, yönetim kurulu üyeleri Dr. Mehmet Ecer, Kamil Göçen, Hasan Evrenkaya ve Ramazan Kirez ile birlikte Sarık köyünü ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Dr. M. Kemal Demirkırkan “Afyon CHP teşkilatını bundan sonra daha sık göreceksiniz. CHP yönetimi olarak halkın içinde olmak, sorunları yerinde görmek ve kendimizi daha iyi anlatabilmek için sık sık belde ve köylerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında insanlarımızın halinden memnun olmadıklarını görüyoruz. Köylümüzün derdi çok. Adeta bir dokun bin ah işit. Hepimizin ekonomik sorunları var ama bundan daha da önemlisi ülkemizin terör tehdidi altında olması, bölünme tehlikesi ile karşı karşıya olmasıdır. Maalesef terörist başı ve uzantıları ile yapılan pazarlıklar ve yaşadıklarımız gösteriyor ki ülkemizin bütünlüğü tehdit altındadır. Bugün saygıyla andımız Ali Çetinkaya gibi nice cesur vatan evladının kanlarıyla, canlarıyla kurduğu bu cumhuriyet ve güzel vatanımız açıkça tehdit altındadır. Bizler bu tehditin farkındayız, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için herşeyi yapmaya hazırız. “ dedi.
 Vatandaşlarla yapılan sohbet sırasında Sarık köyünün sorunları dile getirildi. Köyün hemen dışında bulunan ve mera alanı olarak belirlenen kısımda birçok ev bulunduğu, bu evlerin mera kanunu nedeniyle tapularını alamadığı ifade edildi. Geçimini büyük oranda sebzecilikle sağlayan köy halkının ürünlerin sulanması noktasında sıkıntı çektiği, bu amaçla sulama göletinin ve acil ihtiyaç olan köprünün bir an önce yapılması gerektiği ifade edildi. Ayrıca köyde sık sık uzun süreli elektrik kesintilerinin yaşandığı belirtildi.
 Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonrası söz alan Merkez ilçe başkanı kemal Demirkırkan “Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Bizleri çok sıcak karşıladınız, sorunlarınızı büyük bir samimiyet içinde anlattınız. Sizlerin sorunlarını not aldık. Bu sorunların çözümü için tüm gayretimizi göstereceğimize emin olabilirsiniz. Sizlerin sesinin daha gür çıkabilmesi, yazılı ve görsel basında duyurulabilmesi için elimizden geleni yapacağız.Sizlerin gözü kulağı olmaya çalışacağız. Bize güvenebilirsiniz” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi