CHP Merkez İlçe Köy Ziyaretlerinde
CHP Afyonkarhisar Merkez İlçe Başkanlığı belde ziyaretlerine devam ediyor.
Çıkrık Beldesi ziyaretine CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, yönetim kurulu üyeleri Dr. Mehmet Ecer, Atakan Çelik ve Ömer Bıçak’la birlikte Tuğrul Akkuş’un katıldılar. CHP Çıkrık Belde Başkanının ev sahipliği yaptığı ziyarette CHP heyeti öncelikli olarak vatandaşlarla bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan burada yaptığı konuşmada “ CHP şehir merkezinde ilçelerde ve beldelerde her yerde var. Bizleri bundan sonra her yerde göreceksiniz. Artık bizler sürekli olarak sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu yıl içinde Çıkrık Beldesine ikinci gelişimiz. Bundan sonra da sık sık bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Biz buraya konuşmaya gelmedik, sizlerin sorunlarını dinlemeye, sorunlara çözüm önerileri üretmeye geldik.
Ülkemizin içinde bulunduğu durum hepimiz tarafından malum. Bir yandan terörist başıyla pazarlıklar yapılırken, diğer yandan Suriye ile savaşın eşiğindeyiz. Bir tarafta ise kötü gidişin farkına varan vatansever insanlar öğrencisi, işçisi, emeklisi, sağcısı, solcusu Taksimde meydanlara döküldü. Ardından ilimiz de dahil olmak üzere tüm yurtta eylemler yapılmaya başladı. Maalesef olayların nedenini araştırmak yerine , bütün bu olanlara şiddetle karşılık veren bir iktidar gördük. 
Çıkrık merkeze 14 km uzakta tarım ve işçilikle geçimini kazanan vatandaşlarımızın yaşadığı şirin bir beldemiz. Burada şehrin yanıbaşında olmamıza rağmen alt ve üst yapı sorunları olduğunu biliyoruz. İşsizlik Afyonda olduğu gibi sizleri de etkiliyor. Tarım alanında yaşadıklarınızı samanın ithal edildiğini, samanın içine buğday katıldığını, patatesin para etmediğini, salatalıkların elinizde kaldığını, hayvancılıkla uğraşan insan sayısının giderek azaldığı velhasıl ekonomik sıkıntılar çektiğinizi biliyoruz. En kötüsü bu sıkıntılara kulak asan da maalesef yok. Sizlere fikrini soran var mı? İşte CHP’nin farkı burada olacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlerde seçeceğiniz her aday sizler için çalışacak, sizlerle birlikte karar alacaktır. Kendisi için değil, beldesi , ilçesi için çalışacaktır. Şurada gördüğünüz çayın üzerine yapılan köprülerin ne kadar alçak olduğundan şikayet ediyorsunuz, danışmadan yapılan işler maalesef işte böyle yıkılır, yeniden yapılır, yeniden para harca harcanır.. Bizler sizleri dinlemeye geldik, birazdan yukarıda yapılacak olan toplantıda hepinize kulak vereceğiz. Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi. Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mehmet Ecer “ Yerel yönetimler çok önemlidir. Sizlerin sorunları burada sizin temsilcileriniz tarafından çözülür. Ülkemizde genel olarak köylerin ve beldelerin dış görünüşleri güzel değil. Yollarımız kötü, su ve kanalizasyona çoğu yerde yok. Belelediyelik olmakla tüm sorunlar çözülmüyor. Bizim çalışkan, sorunları bilen ve çözüm üreten başkanlara ihtiyacımız var.” dedi.
Belde Başkanlığının ev sahipliğinde yapılan kapalı alan toplantısında, ülkemizin ve belde halkının sorunları konuşuldu. Burada yapılan konuşmalarda açılım süreci ile ilgili olarak sorulan sorular ve gösterilen tepkiler dikkati çekti.
Editör: Haber Merkezi