CHP Heyetinden, Galericiler Sitesine “Geçmiş Olsun” Ziyareti

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yazılı basın açıklamasında:

“Dün meydana gelen aşırı fırtınadan dolayı Yenice Mahallesinde bulunan Galericiler Sitesinin dükkanlarda ve araçlarda hasar oluşmuştu. Fırtınadan dolayı çatılardaki saçlar uçmuş, uçan saçların otomobillere ve traktörlere çarpmasından dolayı maddi hasarlı bir afet yaşanmıştı.

Bugün Merkez ilçe başkanımız Ömer Akyıldız, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle Galericiler Sitesi başkanı İsmail Koçak ve esnafımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Esnaflarımızın sorunlarını dinledik, sorularını yanıtladık ve CHP’nin iktidarında esnafımıza sağlayacağımız destekleri anlattık.

Bu tür felaketlerden etkilenmemek için, iş yerlerinin ve galeride bulunan araçların sigortasının olması gerekir. Ancak piyasa çok durgun, alışveriş yok, 0 araçlar için konuşulan vergiler konusunda belirsizlik hakim ve sigorta fiyatları aşırı yüksek olduğu için maalesef sigorta yaptırmak çok zor. Allah beterinden saklasın. Biz esnafımızın her zaman yanındayız.

Başta Başkan İsmail Koçak olmak üzere, galerici esnaflarımızın gösterdikleri ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi