CHP heyeti ATSO’yu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette ekonomi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ile beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti. CHP heyeti, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey ile görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye’nin 81 ilinde yeni bir çalışma başlattıklarını belirten CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, ekonomi alanında CHP’nin sunduğu çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti. Usluer, Afyonkarahisar ve ATSO’yu da bu bağlamda ziyaret ettiklerini dile getirdi.

ORTAK AKIL İLE FİKİR ÜRETİLMELİ

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise Oda ve Borsa Camiası’nın, Türkiye’nin ekonomisine yön verdiğini hatırlatarak iş dünyasının önemine dikkat çekti. Zeybek, Oda ve Borsalar’da görev yapan, Oda ve Borsalar’a üye olan her görüşten işadamı ve sanayicinin ortak akıl ekseninde proje ve fikir üretmesi gerektiğini söyledi. TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da iyi bir ekonomi yönetimi için liyakatın esas alınması zorunluluğu üzerinde durdu.

TOPLUMUN HER BİREYİNE GÖREV DÜŞÜYOR

Ziyaret dolayısıyla CHP heyetine teşekkür eden ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse ise, bankaların kredi verme durumları ve faiz oranları hakkında görüşlerini beyan etti. Köse, kalkınma ve ilerlemede toplumun her bireyine görev düştüğünü vurguladı. Ziyaret, fotoğraf çekimi ile sone erdi.

Editör: Haber Merkezi