CHP Evciler heyeti Kılıçdaroğlu'nu, ziyaret etti
 
Cumhuriyet Halk Partisi Evciler İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Evciler İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarete CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal'ın yanı sıra CHP Evciler İlçe Başkanı Gürsel Keskin ve Evciler Belediye Başkanı Saim Özer de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Evciler'e davet etti.
BİRÇOK PROJE YAPACAĞIZ
Saim Özer, "İlçemizle ilgili birçok projeye imza atacağız. Bu projelerden bazılarını İller Bankası'na teslim ettik. Belediyemiz'in borcu yoktur. CHP'li bir belediye olarak en iyi hizmeti yapmayı amaçlıyoruz" dedi.
KÖKSAL'IN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ
Ziyarete katılan heyetin "Sayın Milletvekilimiz Burcu Köksal çok çalışıyor, böyle çalışkan bir vekilimizin olması bizi de motive ediyor" demesi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Vekilimiz Burcu Köksal'ın çalışmalarını görüyoruz ve takdir ediyoruz. Kendisine sizin huzurunuzda teşekkür ediyoruz. Bu şekilde çalışması hâlinde Afyonkarahisar'da istediğimiz başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi