CEZAYİR BAŞKONSOLOSU'NDAN ZİYARET
 Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) davetlisi olarak Afyonkarahisar'a gelen Cezayir Başkonsolosu Rachid Meddah, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.
Cezayir Başkonsolosu Rachid Meddah Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) tarafından düzenlenen "Türkiye-Cezayir Ticari Tanıtım" toplantısında katılmak üzere ilimize geldi. Başkonsolos Rachid Meddah, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.
Konukları ilimizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'ın tarihi, kültürel, sosyal ve ekonomik potansiyeli hakkında Başkonsolos Rachid Meddah'a bilgi verdi.
 Afyonkarahisar'ı çok beğendiğini ifade eden Başkonsolos, ülkemize gerçekleştirdiği ziyarette Türkiye-Cezayir Ticari Tanıtımını en iyi şekilde yapmayı hedeflediklerini söyledi. HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik ise Ocak ayı ortasında Cezayir'e iş adamlarıyla gezi düzenlemeyi planladıklarını bildirdi.
Ziyarete, HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik'in yanı sıra, Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar ve Esnaf Odası Başkanı M. Emin Birliktir, Afyonkarahisar Termal Turizm İşletmeciler Derneği (ATTİD) Başkanı Ali Acar ve beraberindeki heyet katıldı.
Editör: Haber Merkezi