Ceza İnfaz Kurumu Müdürleri Değerlendirme Toplantısı

 Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ‘Etkin İyileştirme ve Güvenli Kurum’ yıllık değerlendirme toplantısı Valimiz Hakan Yusuf Güner’in katılımıyla ilimizde başladı.

21-23 Ocak 2015 tarihleri arasında Korel Termal Otel’de yapılacak toplantının ilk oturumuna Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra Ceza Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Şahap Mutlu, Genel Müdürlük üst düzey yetkilileri ve ülke genelindeki Ceza ve Tevkifevleri müdürleri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda sırasıyla Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray ve Ceza Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım açılış konuşmalarını yaptılar.

Toplantı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün tanıtım filmi ile devam etti.

Tanıtım filmi gösteriminin ardından devam edecek olan toplantıda 2014 Yılı Değerlendirmesi ve Beklentiler konu başlığı çerçevesinde Genel Müdürlük yetkililerinin oturum başkanlığını yapacakları 3 oturum halindeki eğitim çalışmalarının yanı sıra grup çalışmaları ile kurum içi iletişim gibi konularda değerlendirmeler yapılacaktır.

Editör: Haber Merkezi