Çetinkaya “YÜNTAŞ işçisi çok çalışıp az maaş alıyor”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait Asfalt Şantiyesi’nde çalışanlarla bir araya geldi. Çetinkaya, “YÜNTAŞ işçisi çok çalışıp az maaş alıyor, belediye işçisi çok maaş alıyor ise bu adalet ile bağdaşmaz. En büyük zulüm adaletsizliktir” dedi.

Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya’nın son durağı belediye’ye ait Asfalt Şantiyesi oldu. Burada çalışanlarla bir araya gelen Çetinkaya, istek ve talepleri dinledi.

KİMSENİN EKMEĞİ İLE SİYASİ TERCİHİ İLE UĞRAŞMAYIZ

Seçilmesi halinde çalışanların siyasi düşüncesine bakmayacaklarının sözünü veren Çetinkaya, “Performans kriterlerine göre maaş ve ikramiyeler düzenlenecek. Bu düzenleme artık yerinde bir müdahale ile olacak. Kimse ben çok çalışıyorum ama karşılığını alamıyorum, gayretim fark edilmez mi diye düşünmesin. Yıllardır biz liyakat sadakat ve adalet düsturu ile çalıştık. Kimsenin ekmeği ile siyasi tercihi ile uğraşmayız. Hak edenin hakkını kimsede bırakmayız.” şeklinde konuştu.

SENDİKAL HAKLARINIZA KAVUŞACAKSINIZ

Maaş adaletsizliğini gidereceklerini söyleyen Çetinkaya, 31 Mart’tan sonra işçilerin sendikal haklarına kavuşacağını ifade etti. Çetinkaya konuşmasının devamında şunları söyledi: “Beş yıl beraber koşacağız. Önümüzdeki beş yıl beraber çalışıp mesai paylaşacağız. 5 yıl önce nasıl sendikalı olmanıza vesile olduysak 31 Mart’tan sonrada sendikal haklarınızı alacaksınız inşallah. YÜNTAŞ işçisi çok çalışıp az maaş alıyor, belediye işçisi çok maaş alıyor ise bu adalet ile bağdaşmaz. En büyük zulüm adaletsizliktir. Bugüne kadar alınamayan sendikal hakları da telafi etmek boynumuzun borcu. Biz işverenin belediye mi YÜNTAŞ’mı olduğuna bakmayız. Sonuçta ikisi de hizmet birimi ve millete aittir. Biz kimin ne kadar ne şartlarda çalıştığına bakar ona göre hakkını veririz. Sendikal haklarınıza kavuşacaksınız.”

Editör: Haber Merkezi