Çetinkaya ve Taytak esnaf ziyaretinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya ile birlikte uzun çarşı esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerde Çetinkaya ve Taytak’a hem esnaf hemde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle MHP heyeti seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gönül Ar Güngör, belediye ve il genel meclis üye adayları ile birlikte ilk olarak Kuyumcular Odasını ziyaret ettiler. MHP Heyetini Kuyumcular Odası Başkanı Hayrettin Güzbey ve yönetimi karşıladı. Ziyaretten memnun olduklarını söyleyen Güzbey, önümüzdeki yerel seçimlerde MHP adayı Fatih Çetinkaya’ya başarılar diledi. Çetinkaya ise yerel de yürüyen değil, koşan bir afyonkarahisar düşündüklerini söyleyerek başkan olduğu takdirde yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Taytak, iki önemli proje çalışmamız var

Milletvekili Mehmet Taytak ise kamp merkezi ve hayvan dinlendirme istasyonu projeleri hakkında bilgiler verdi. Taytak, “Bir futbul takımı 10-15 gün gibi bir kamp süreci geçiriyor. İlimizdeki maliyetleri 400 bin civarındadır. Yabancı takımların maliyeti ise 1 milyon TL yi buluyor. Bizim düşündüğümüz kamp merkezi projemiz 300 takımlık bir projedir. Buranın mevsimsel olarak uygun olduğunu tespit edilmiş. Bu olduğunda otellerimiz daha rahat çalışacaklar. Ve ilimize önemli bir katkı sağlanmış olacak. Diğer bir proje çalışmamız ise hayvan dinlendirme istasyonudur. Uzun yıllar düşünülen ama bir türlü faaliyete geçmeyen hayvan dinlendirme istasyonudur. Afyon dışarıda sadece lokumu ve sucuğu ile tanınıyor. Bütün Ege’den geçen hayvanlar burada dinlendirilecek. Bu da yeni bir pazar oluşumu sağlayacak ve bölgemiz ihya olmuş olacak” dedi.

Taytak, Fatih Çetinkaya’ya destek istedi

MHP Heyeti daha sonra Uzun Çarşı’da bulunan esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında Milletvekili Taytak ve Belediye Başkan Adayı Çetinkaya’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MHP Heyeti 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler iin hem esnaftan hemde vatandaşlardan destek istedi. Ziyaretler sırasında Milletvekili Taytak esnafın ve vatandaşın talep ve isteklerini dinleyerek not aldı. Milletvekili Taytak’ta Belediye Başkan Adayları Fatih Çetinkaya’ya oy isteyereki MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile Afyonkarahisar’a damga vuracak projleri hayata geçireceklerini ifade etti. Heyetin ziyaretteki son durağı ise mevlevi konağı oldu. Konakta bulunan vatandaşlarla hem Taytak hemde Çetinkaya bir sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi