Çetinkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Ataköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ataköy halkı tarafından büyük ilgi gören Çetinkaya’nın mahalle toplantısı mitinge dönüştü.

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi saha çalışmalarına yoğunluk veren MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, gündüz esnaf ve vatandaşlarla buluşurken akşamları da mahalle ve ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Ataköy Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Çetinkaya’nın mahalle toplantısı miting havasında gerçekleşti. Çetinkaya’ya Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Belediye ve İl Genel Meclis Üye adayları ile partililer eşlik etti. Ataköy Mahalle halkı tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Çetinkaya, vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

ÇETİNKAYA, “SİZDEN OLAN SİZİN DOKUNABİLECEĞİNİZ TEK ADAY BENİM”

Ataköy Mahalle meydanında mahalle halkına seslenen Çetinkaya, Afyonkarahisar’ın kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını söyledi. Adaylar içerisinde sizden olan ve dokunabileceğiniz tek adayın kendisi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, “Geçen 5 yıl Afyonkarahisar'dan çok şeyler götürdü ve eğer önümüzdeki 5 yılda da Afyonkarahisar ehline emanet edilmez ise Afyonkarahisar bir maceraya sürüklenecek olursa emin olun Fatih Çetinkaya bir şey kaybetmeyecek ama bu millet çok şey kaybedecek. Bakın bundan 5 yıl önce Kütahya ile Uşak’tan büyük bir Afyonkarahisar vardı. Şimdi Kütahya ve Uşak merkez nüfusu itibarıyla bizden daha büyük bir il olmuştur. 2014 yılında da sizlere buradan seslendim. O gün dedi ki; ‘İzmir-Ankara otobanı gidiyor’ dedik, Afyon'dan gitti. ‘Ataköy tarafına bir tane hastane yapacağız’ dedik. ‘Hastane memleketin bu tarafına lazım’ dedik. Ne oldu aradan 5 yıl geçti. Şimdi çıktık yine aynı şeyi vaat ettik. 3 gün sonra İl Sağlık Müdürü basın toplantısı düzenleyerek bu bölgeye hastane yapılacağını söyledi. Bu bir kazanım değimli. B’elediyede çalışan arkadaşlarımızın sendikal hakları niye yok’ dedik. Ertesi gün 850 tane işçimiz sendikal hak kazanmadı mı? ‘Afyonkarahisar’a köprülü kavşak yapacak yapacağız’ dedik. Şimdi seçimden önce köprülü kavşaklar bitirildi. Biz Afyonkarahisar için ne dediysek hem resmi kurumlar, hem belediyemiz hem de şimdi meydana çıkmış olan adaylar bizim projelerimizi takip ediyor. Bu şehrin vizyonunu biri çizecekse; birincisi bu şehirde olmalı, bu insanların içinde olmalı, sizin içinizde olmalı ve halden anlamalıdır. Ben de buradan size şunu söylüyorum. Bu adayların içerisinde sizden olan, sizin dokunabileceğiniz benden başka bir aday var mı? Siz onlara dokunamazsınız, siz onların hiçbirini ulaşamazsınız. Siz bu kardeşinize, bu evladınıza dokunabilirsiniz. Bizim Belediye Başkanlığı anlayışımız herkesin dokunabildiği belediyecilik demek” dedi.

ÇETİNKAYA, “BU MEMLEKETE BİR TANE KAVAK AĞACI DİKTİN Mİ?”

“Geçmişte vekillik yapan adayın bu memlekete bir tane kavak ağacı dikmiş midir?” diye soran Çetinkaya, “Milliyetçi Hareket Partisi işin ehli ile mazbatayı alacağı, yetkiyi alacağı günü beklemektedir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. Çetinkaya, “Şimdi soruyorum; Bugün meydanlara çıkmış vaat edenlere. Bu memlekette 17 yıl önce milletvekilliği yaptınız. Acaba bir tane kavak ağacı diktiniz mi? Siz o gün bu memlekete neler yapmak istediğinizde size kim engel oldu. Elinizden mi aldılar, yetkiniz mi yoktu. Yoksa hükümet mi elinizde değildi. Ama bugün çıkıp meydana biz bunları bunları yapacağız, demek kolay. Arkadaşlarımızın seçildikten sonra neler yaptığını gördük. Şimdi ben kendim adıma sizden hiçbir şey istemiyorum. Bana oy vereceksiniz, bana destek olacaksınız, kendiniz için vereceksiniz. Geleceğiniz için vereceksiniz, çocuklarınız için bize destek vereceksiniz. Ben seçimi kaybedersem 3 gün üzülürüm ama Afyonkarahisar önünde bir 5 yılı daha kaybetmiş olur. Ama bu 5 yıl diğer 5 yıla benzemez telafi edilmesi mümkün olmayan bir 5 yıl olur. Belediye başkan adayları içerisinde en genç olan, belediye başkanları içerisinde 5 yıldır bu memlekete gönül vermiş, kardeşiniz olarak, sizin geleceğiniz üzerine hesaplar yapan, sizin için projeler yapan ve bunu bir sevda haline getirmiş kardeşiniz olarak kendim için değil. Sizin için, sizlerden geleceğiniz için destek bekliyorum. Emin olun samimiyetime inanın ve güvenin bu memlekette eğer işin ehli işin başına geçmez ise emin olun yarın bugünden daha çok daha kötü olacak. Allah nasip ederse Allah'tan bir şey olmazsa bu sefer Afyonkarahisar'da seçim bitmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi işin ehli ile mazbatayı alacağı, yetkiyi alacağı günü beklemektedir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi