Çetinkaya: “Para, Kredi, Teşvik İstemiyoruz, Duanıza Talibiz”

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmalarına Çay İlçesinden başladı.

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmalarına Çay İlçesinden başlayarak, beraberindeki heyetle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

MHP Seçim İletişim Merkezi (SİM) tarafından yapılan programla ilçe  ziyaretlerine başlayan milletvekili adayı Fatih Çetinkaya, beraberinde MHP Çay İlçe Başkanı Osman Kutlu, MHP Milletvekili aday adayı Yücel İnanç, Karacaören Belde Belediye Başkanı Muhterem Algül, Pazarağaç Belde Belediye Başkanı Adem Bulut ve MHP Çay İlçe Teşkilatı yöneticileri ile birlikte Çay İlçesinde bulunan resmi kurumları ve ilçede bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek saha çalışmalarına devam etti.

 

Ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların büyük beğenisi ve teveccühü ile karşılaşan Çetinkaya, “bizden ne destek istersen iste, sana canımız feda” diyerek desteğini belirten bir vatandaşlara “Ben sizden paranızı istemiyorum, duanıza talibim. Bizler bu yola para için, kredi almak, teşvik almak için çıkmadık. Sizlerin gönüllerinize girmek, dualarınızı almak için buradayız. Dualarınızı esirgemeyin, en çok ona ihtiyacımız var” diyerek vatandaşlara verdikleri destek için teşekkür etti.

 

Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba gününe kadar Çay İlçesi köy ve kasabalarında ziyaretlerine devam edecek.

Editör: Haber Merkezi