Çetinkaya, “Her iki elden biri hayırlı olsun diyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar haftalık basın toplantısında konuşan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’da sıktıkları her iki elden birinin kendisini şimdiden hayırlı olsun diye tebrik ettiğini söyledi. Dün itibarıyla 7 tır yardımın Afyonkarahisar’a da girdiğini belirten Çetinkaya, Bu dakikadan sonra kim diğerine çamur atarsa, kim pislik siyaseti yaparsa bilinizki seçimi kaybettiğini farketmeye başlamıştır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar haftalık basın toplantısına İl Başkanı Mehmet Koacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarıyla birlikte partililer katıldı. Basın toplantısında gündemi değerlendiren İl Başkanı Kocacan, bazı siyasi partilerin çamur atmaya başladığını söyledi. Kocacan, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan’ın milliyetçiliği ağzına dolayarak bizim hiçbir terör örgütü ile ilgimiz yoktur diyor. CHP’nin milletvekili yada oraya mensup insanların teröristlerin tabutlarıyla birlikte cenazeleri defnetmeye gittiklerini görmüyorlar mı? 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 17 gün kaldı. Bu yerel seçimler Türkiye’nin bekası açısından çok önemlidir. Türkiye’nin bölünmesini isteyen, rotasını şaşırtmak isteyen bazı güçlere karşı yerel seçimlerden Cumhur İttifakı olarak başırıyla çıkmak zorundayız. Türkiye’nin tökezlemesini isteyen dış güçler ve içerdeki işbirlikçilerine 31 Mart tarihinde tokat gibi cevap vermek zorundayız. 15 Temmuz Yenikapı ruhuyla beraber Adalet ve Kalkınma Partisiyle beraber Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakını kurmuştur. O günden bu güne kadar Cumhur İttifakı ortak hareket etmiştir. Ve bu ortaklık herkesin bildiği üzere yerel seçimlerde de devam edecektir. Cumhur İttifakının karşısında Milllet İttifakı vardır. Millet İttifakında ise CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, HDP, ÖDP, FETÖ gibi bir oluşum vardır. Cumhur İttifakı ülkenin bütünlüğü ve birliği için hareket etmektedir. Millet İttifakının ise derdi ülkeyi bölmek ve parçalamaktır. Şimdi ise İYİ Parti, CHP’lişiyor, HDP’lişiyor. İYİ Parti bir proje partisidir. Afyonkarahisar halkının 31 Mart tarihinde sandığa giderken elinin vicdanına koyarak oy kullanmasını istiyoruz” dedi.

ÇETİNKAYA, “HER İKİ ELDEN BİRİ HAYIRLI OLSUN DİYOR”

Seçim çalışmları hakkında basına bilgiler veren MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, “Halktan gördüğümüz teveccühü somut olarak ifade etmek gerekirse, daha şimdiden her iki elden birisi şimdiden hayırlı olsun diye bizleri tebrik ediyor” dedi. Çetinkaya, “Sabahın erken saatlerinde başladığımız seçim çalışmamıza gece geç saatlere kadar sürdürüyoruz. Kadın kollarımız, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarımız yine çok yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Ev ve esnaf ziyaretlerinin yanısıra projelerimizin tanıtımı ile ilgili bilgilendiremeye devam ediyoruz. Yani MHP adayı ile teşkilatlarıyla, kadın kollarıyla, ocaklarıyla ve gönüldaşlarımızın kendi bireysel çalışmlarıyla son 17 güne girdiğimizde tabiri yerinde ise depara kalkmış durumdayız. Halktan gördüğümüz teveccühü somut olarak ifade etmek gerekirse, daha şimdiden her iki elden birisi şimdiden hayırlı olsun diye bizleri tebrik ediyor. Bende kendilerine bana asla değil, bize hayırlı olsun diyorum” dedi.

ÇETİNKAYA, “ÇAMUR ATANLAR KAYBETMEYE BAŞLAMIŞTIR”

Dün itibarıyla seçim gününe kadar vatandaşlara dağıltılmak üzere 7 tırın girdiğini söyleyen Çetinkaya,Bu dakikadan sonra kim diğerine çamur atarsa, kim pislik siyaseti yaparsa bilinizki seçimi kaybettiğini farketmeye başlamıştır” diye konuştu. Çetinkaya, “Son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde vatandaşlarımız seçimin bereketlerinden faydalanmaya çalıştılar. Dün itibariyle Afyonkarahisar’a 7 tırın girdiğini ve yukarı mahallelere girdiğini ve dağıtımın başladığını biliyoruz. Vatandaşlarımıza diyoruzki, bunlar bizim vergilerimizle oluşmuş ama seçim zamanı çok gelen yardımlardır. Lütfen alınız, helaldir. Bunun karşılığında iradenizi asla teslim etmeyiniz diyoruz. Seçim bereketininde Afyonkarahsarlı hemşehrilerimize afiyet olmasını diliyorum. Ve son 15 günde bütün kamuoyuna duyuruyorumki, bu dakikadan sonra kim diğerine çamur atarsa, kim pislik siyaseti yaparsa bilinizki seçimi kaybettiğini farketmeye başlamıştır. Çamur atanlar kaybetmeye başlamıştır” ifadelerini kullandı.

ÇETİNKAYA, “SOL SEÇMENLERİMİZİN GÖNÜLLERİ BİZİMLE”

Son olarak Afyonkarahisar’da yaşan sol seçmenlere de seslenen Çetinkaya, “Afyonkarahisar’da yaşayan hayata sol pencereden bakan solcu hemşehrilerimizi kimse başkalarıyla karıştırmasın. Afyonkarahisar’da sosyal demokrat olan bir hemşehrimiz en az MHP’liler kadar milliyetçidir. Siyasilerin bu tür açıklamaları asla bunları bağlamaz. Mesela vatan ise, cumhuriyet ise bizden zerre kadar farklı düşünmemişlerdir. Ve gönüllerinin bizimle bir çırptığını çok net olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi