Çetinkaya, “Gençlerle beraber Afyonkarahisar’ın geleceğini inşaa edeceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya sosyal medya aracılığıyla gençlere seslendi. Gençlerle beraber Afyonkarahisar’ın geleceğini inşaa edeceklerini söyleyen Çetinkaya, “Sizi anlayan, sizden biri olan genç bir belediye başkan adayı olan Fatih Çetinkaya’ya destek vermenizi istiyorum” diye konuştu

Büyüyen ve gelişen bir Afyonkarahisar için yola çıktıklarını söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’da şehri karahisarı yöneten, istikametini çizen ve Afyonkarahisar’a yön verenler gençlerin olacağını vurguladı. En genç belediye başkan adayı olarak gençlerle beraber yüreyeceklerini ifade eden Çetinkaya, “28 yaşında ilk defa belediye başkanı olmuş o gün bugündür yerel yönetimlerde, belediyecilikte insanımıza, milletimize hizmet eden bir kardeşiniz olarak öncelikle bilmenizi isterimki bu yol çok uzun bir yol, bu yol çok meşakatli çok zorlukları olan bir yol yine böyle bir yola geleceğimizi inşaa etmek için, büyüyen bir Afyonkarahisar için, kabuğunu kırmış bir Afyonarahisar için, gelişen bir Afyonkarahisar için yola çıkmış bulunmaktayız. Aslında menzilimiz yani vizyonumuz, gelecekte hedeflediğimiz yer tam olarak sizlersiniz. Gelecekte büyük bir Afyonkarahisar’da şehri karahisarı yöneten, istikametini çizen ve Afyonkarahisar’a yön verenler sizler olacaksınız. Bu bakımdan bugünkü geçiminiz, eğitiminiz, misyonunuz ve bugün yaşadığınız sosyo kültürel çevre geleceğimiz için şimdiden farketmeseler bile çok çok önemlidir. İşte böyle bir yolda her şeye dokunan bir belediyecilik için, sağlığa, eğitime, sanata, istihdama, aşa, ekmeğe dokunan bir belediyecilik için, geleceğe bu vizyonlarla demir atmak için bir ağabeyiniz olarak, en genç belediye başkan adayı olarak sizlerle beraber yürünecek çok ama çok uzun bir yolumuz var” dedi.

ÇETİNKAYA, “SİZDEN OLAN BİRİNE DESTEK VERMENİZ LAZIM”

“Büyük gelişmiş bir Afyonkarahisar bırakmak için daha büyük hedeflere yürümek için sizden olan birinine ağabeyinize Fatih Çetinkaya’ya desteklerinizi istiyorum” diyen Çetinkaya, “Dünya’ya hangi pencereden bakarsanız bakın. Siyasi görüşünüz her ne olursa olsun. Gönlünüzde hangi fırtınalar koparsa kopsun. Bilirimki bu yaşlarda gönlünüzde duygusal, sevgisel rüzgarlar esiyor. Sizi anlayabilecek. Bu duygulara vakıf olabilecek ve sizi sizin gibi sevebilecek ve size siz olduğunuz için değer verebilecek bir belediyecilik anlayışı için, büyük gelişmiş bir Afyonkarahisar bırakmak için ve bütün bunların ötesinde daha daha büyük hedeflere yürümek için sizden olan birinine ağabeyinize Fatih Çetinkaya’ya desteklerinizi istiyorum. Fatih Çetinkaya’ya destek vermek Milliyetçi Hareket Partisine oy vermek demek, bana şahsıma oy vermek demek değil, Milliyetçi Hareket Partisine 31 Mart seçimlerinde destek vermek demek, kendi geleceğinize destek vermek demek. Kendi geleceğinizi inşaa etmek demek, kendi geleceğinizi imar etmek demek. Onun için denenmişleri denemeye gerek duymadan daha önce görev yapmış büyüklerimizi kırmadan, özellikle Afyonkarahisar’da kaybedilebilecek bir 5 yıl daha olmadığı gerçeğini göz önünde bulundurarak mutlaka sizden olan birine destek vermeniz lazım” diye konuştu.

ÇETİNKAYA, “DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN BERABER YÜRÜYELİM”

‘Daha güzel Afyonkarahisar için, daha güzel yarınlar için’ gençleri beraber yürümeye davet eden Çetinkaya, “Sizi anlayan, sizi anlayabilecek ve sizin gibi genç bir belediye başkanı ile yürümeniz lazım” dedi. Çetinkaya, “Destek vereceğiniz nokta hem ehliyetle, liyakatla hem adaletle hemde sadakatla kayum olması lazım. Eğer bu dusturlar hayata geçmeyecek olursa Afyonkarahisar’da dünden bugüne olduğu gibi günü birlik olarak yaşamaya devam ederiz. Bakın 30 yıl önce Eskişehir’den büyük bir Afyonkarahisar vardı. 25 yıl önce Denizli’den büyük bir Afyonkarahisar vardı. 10 yıl önce Isparta’dan büyük bir Afyonkarahisar vardı. 5 yıl önce Kütahya’dan, Uşak’tan daha büyük bir Afyonkarahisar vardı. Özellikle merkez nüfusu itibariyle maalesef duranlaşmış son 5 yıl da etrafımızla kıyasladığımızda küçülen bir şehir olma noktasında hızla ilerliyoruz. Eğer biz bu geriye düşüşü durduramazsak, küçülen bir şehir olmaya devam edersek, ekmeğimiz küçülecek, eğitimimiz kalitesizleşecek, hayat standartlarımız düşücek, geleceğe büyümekle gitmekten sadece başka bir ile göç ettiğimizde bir şey anlayabileceğiz. Özellikle siz gençler için hayati öneme haiz olan 31 Mart seçimlerinde siyasi görüşlerinizi, ailenizin değer yargılarını, siyasilerin hamasi nutuklarını bütün herşeyi bir kenara koyun ve kendi geleceğinize bakın. Sizi anlayan, sizi anlayabilecek ve sizin gibi genç bir belediye başkanı ile yürümeniz lazım. Bu nokta da hepinizin desteğini, gönlünü yanımda hissediyorum. Daha güzel Afyonkarahisar için, daha güzel yarınlar için ve 50 yıl sonrasına 100 yıl sonrasına demir atmak için benimle yürümeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi