Çetinkaya çalışmalarına başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, 9 Aralık 2018 Pazar günü MHP Genel Merkezi tarafından Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından sabah erken saatlerde Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) işçilerle bir araya geldi.

ALLAH'IN İZNİ İLE İŞİ EHLİNE VERECEĞİZ

OSB'de bulunan tüm işletmeleri tek tek ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Vatandaş ve esnaf tarafından büyük teveccühle karşılanan Çetinkaya her girdiği iş yerinde ikramlarla karşılandı. OSB'deki işçilerden tam destek alan Çetinkaya'ya işçiler, "Allah’ın izni ile arkandayız. Hiç merak etme gözün arkada da kalmasın işi ehline vereceğiz." dediler.

SÜRPRİZLERİMİZ VAR...

Afyonkarahisar’a hizmet için yola çıktığını kaydeden Fatih Çetinkaya, "Güzel günler bizi bekliyor. Umutluyuz, zafere ulaşacağız. Güzel projelerimiz olacak. Sürprizlerimizde olacak. Allah'ın izniyle zafere ulaşacağız. Vatandaşlarımızın destekleriyle Afyonkarahisar’ı 1 Nisan'dan sonra yeni bir yüze kavuşturacağız." dedi.

Editör: Haber Merkezi