Çetinkaya: Allah beni sizlere mahcup etmesin
Kamyon Garajı ziyaretinde konuşan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya “Allah beni sizlere mahcup etmesin. 1 Nisandan sonra her şey güzel olacak” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya Kamyon Garajı esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinledi. Kamyon Garajı esnafının hazırladığı yemek programının ardından esnafları gezen Çetinkaya, sıkıntıları dinleyerek tek tek not adlı.
Kamyon Garajı esnafı ise sahipsizlikten dert yanarak, yetkililerin sıkıntı ve dertlerine çözüm bulmadıklarından şikayetçi oldular.
Yoğun katılımın olduğu ziyarette, esnafın tek tek ellerini sıkan Fatih Çetinkaya, sıkıntıların 1 Nisan’dan sonra giderileceğini söyledi. Kendisine büyük bir teveccüh gösteren Kamyon Garajı esnafı, Çetinkaya’nın bu sıkıntıları çözeceğine inandıklarını kaydederek “Şehre Kent bilimci farkının yansıması için herkesin Fatih’e destek vermesi gerekli” diyerek açık destekte bulundular. Esnaf tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Çetinkaya “Allah beni sizlere mahcup etmesin. 1 Nisandan sonra her şey güzel olacak” diye konuştu.
Öte yandan esnafların da yapılan ziyaretten memnun oldukları gözlendi.
Editör: Haber Merkezi