Çetinkaya, “Afyonkarahisar Yerel Yönetimler Birliğini kuracağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Yerel Yönetimler Birliğini kuracaklarını belirterek, "Bu birlikle ortak hedeflere beraber yürüyeceğiz" dedi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya beraberinde MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Merkez ilçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve partililerle birlikte İl Genel Meclisi'ni (İGM) ziyaret etti.

İGM Başkanı Salih Sel, İGM Üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur ve Özel İdare personeli ile bir araya gelen MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, projelerini anlatarak kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Afyonkarahisar Yerel Yönetimler Birliğini kuracaklarını dile getiren Çetinkaya, bu birlikle Afyonkarahisar'da güç birliği olacağını ve ortak hedeflere beraber yürüneceğini ifade etti.

ÖNCE AFYOKARAHİSAR İLKESİYLE HİZMET VERECEĞİZ

Afyonkarahisar'ı hak ettiği statüsüne kavuşturma hedefi doğrultusunda, tüm ilçelerin yönetim sürecine dahil olacağı ve şehri “güç birliği” ile yöneteceklerini dile getiren Çetinkaya, "Modern ve yaşanabilir bir kent hayali ile hiçbir siyasi ayrım gözetilmeden ‘Önce Afyonkarahisar’ ilkesiyle tüm şehrimize hizmet verileceğiz. Seçim vaatlerimiz arasında hayali, ayakları yere basmayan bir projemiz yok. Bizler Afyonkarahisarımızın güzelleştirilmesi ve modern hale getirilmesi için halkımızla birlikte el ele vererek çalışacağız. Kültürün, tarihin, turizmin, ekonominin kısacası Afyonkarahisar'ın her gün bir adım daha ileri gitmesi için el birliği ile ekip çalışmasında bulunacağız. Boş vaatlerle işimiz olmadı olmayacaktır." dedi.

KENTİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERECEĞİZ

Afyonkarahisar'lıların gerek ekonomik, gerek sosyal her alanda rahat bir yaşam sürecekleri bir kent oluşturmak için göreve talip olduklarının önemle altını çizen Çetinkaya, "Afyonkarahisar'ın hak ettiği konuma gelebilmesi için her noktasının gelişime tabi tutulması lazım. Kentin beklentilere cevap vermesi lazım. Bizim yani Afyonkarahisar Belediyesi'nin gayretli ve yoğun tempolu çalışmaya ihtiyacı var. Bu kapsamda Allah'ın izni Afyonkarahisarlı hemşerilerimin teveccühü ile göreve gelirsek vatandaşlarımız ve alanında uzman olan ekiplerimizle birlikte her türlü alternatifi değerlendirerek, sistemi oturtarak, ihtiyacı karşılayarak bir düzenleme yapacağız. Bu göreve talip olarak ağır bir sorumluluğun altında olacağımızın bilincindeyiz. Ama vatandaşlarımızın desteği ile Afyonkarahisar'ı örnek bir kent haline getireceğiz." ifadelerini kullandı.

TOPYEKÜN KALKINACAĞIZ, İLK İŞİMİZ YEREL YÖNETİMLER BİRLİĞİ OLACAK

Topyekün bir kalkınmayı hedeflediklerini belirten Çetinkaya, "Afyonkarahisar’da merkez demeden Emirdağ, Dinar, Başmakçı demeden İhsaniye, Şuhut demeden topyekün bir kalkınmayı amaç ediniyoruz. Afyonkarahisar’da siyasi görüşü ne olursa olsun, mensubu olduğu partinin ismi ne olursa olsun, etnik kökeni ve inancı ne olursa olsun, herkesi bir noktada toplayabilecek, gücümüzü bir araya getirebilecek ve geleceğe bu şekilde temel atmak için Afyonkarahisar’da ilk işimiz Yerel Yönetimler Birliği olacaktır. En küçük belediyeden Afyonkarahisar Belediyesi'ne kadar doğru, geleceğimize faydalı olan, istihdam içerikli, ekmek aş olan, insanlarımızın sağlığını, ekmeğini ve emeğini, eğitimini başa alabilecek tüm projelerde tek bir Afyonkarahisar göreceksiniz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi