Çetinkaya, AFSU’yu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesini ziyaret etti. Burada kurum yetkilileri ve hastalarla bir araya gelen Çetinkaya, belediye başkanlığını kazandıkları taktirde sağlık alanında daha etkin çalışmalar yapacaklarını söyledi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayan Çetinkaya, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesini ziyaret etti. Çetinkaya’ya, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selahattin Kelekçi ve partiler eşlik etti. Çetinkaya ilk olarak rektörlük binasında bulunan kurum yetkililerini tek tek ziyaret etti. Üniversiteye bağlı sağlık binalarını gezen Çetinkaya, hastalara geçmiş olsun dedi.

ÇETİNKAYA, “SAĞLIK ALANINDA DAHA ETKİN OLACAĞIZ”

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını kazandıkları taktirde belediye olarak sağlık alanın daha etkin çalışmalar yapacaklarını söyleyen Çetinkaya, “Afyonkarahisar’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlığına önem veriyoruz. Belediye olarak bu konuda biraz geride kaldık ama belediye başkanlığını kazandığımız taktirde sağlık alanında önemli çalışmalara imza atacağız. Halk sağlığı, çevre sağlığı gibi sağlık alanında yapacağımız çalışmalarla vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi