Çatalzeytin’den Vali Çiçek’e Teşekkür Ziyareti

Ağustos ayında Kastamonu ilinde yaşanan sel felaketinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bölgedeki çalışmaları koordine etmek için Çatalzeytin ilçesinde görevlendirilen ve yaklaşık 2 ay süreyle bölgede kalarak gecesini gündüzüne katan Vali Gökmen Çiçek’e Çatalzeytin’den anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

Kastamonu’nun Çatalzeytin Kaymakamı Mubin Demirkıran, Belediye Başkanı Ahmet Demir, İlçe Başkanı Musa İhsan Uğuz ve İGM Üyeleri, Vali Gökmen Çiçek’e makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Kaymakam Demirkıran ve beraberindeki heyet, bölgedeki çalışmaları koordine eden ve kısa sürede büyük işler başararak tüm Çatalzeytin halkının gönlünü fetheden Vali Gökmen Çiçek’e verdiği fedakârca emekler nedeniyle teşekkür etti.

Rabbim Bu Tür Acıları Bir Daha Yaşatmasın

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Gökmen Çiçek: “Çatalzeytin’de zor ama bir o kadar da güzel günlerim geçti. Devlet millet el ele hep birlikte çok güzel işler başardık. Sel felaketinin yaralarını bir an evvel sarabilmek için İl Özel İdaresi ekiplerimiz ve bölge halkıyla birlikte yoğun çaba sarf ettik. Rabbim bu tür acıları bir daha yaşatmasın. Sizler aracılığıyla ben de tüm Çatalzeytin halkına sevgilerimi ve saygıları gönderiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi