Cansuyu'ndan Büyük Birlik Partisine Ziyaret

CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği ziyaretleri devam ediyor.

CANSUYU İstişare Heyeti olarak başlatmış olduğu "Kaynaşma ve Dayanışma" ziyaretleri kapsamında, MKYK üyeliğine seçilmesi nedeniyle, BBP Afyonkarahisar eski İl Başkanı Cemil ÇOKER'i makamında ziyaret etti.

ÇOKER; MKYK Üyesi
 

İl Başkanlığı vazifesi döneminde Devlet ve Millet şuurunun müşterekliğinden sapmadan koşturan Cemil ÇOKER'le makamında Hasb-i Hal eden ve dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet DEMİR; "Cemil ÇOKER, bu zamana dek, vilayetimiz açısından yapmış olduğu müspet atılımlar ve müşterek olduğu hizmetlerine şahit olduğumuz bir kardeşimiz. MKYK'na seçilmiş olması, mevcut atılımlarına daha bir sağlamlık ve verimlilik kazandıracaktır. Cansuyu olarak yeni görevinde başarılarının devamlılığını diliyoruz" dedi.

Toplumsal Huzur için mücadele

Heyeti makamında ağarlayan Cemil ÇOKER yaptığı açıklamada, "Cansuyu İstişare Heyetinin yaptığı bu ziyaret bizleri onure etmiştir. Devletimiz ve Milletimizin toplumsal huzurunun pekişmesi ve devamlılığı gayesiyle çıkmış olduğumuz bu kudsi dava yolunda atacağımız her adımı, günübirlik değil, yarınlarını düşünerek atmak üzere kendimizi kodlamış durumdayız. Afyonkarahisarımız ve tabii ki Milletimizin bekası ve istikrarı şiarıyla yapacağım çalışmalarda Yüce Mevlam yar ve yardımcımız olsun" diyerek, Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet DEMİR nezdinde istişare heyetine şükranlarını sunduğunu dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi