Cansuyu Halep’i unutmadı
 
Afyonkarahisar Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Halep’te yardım bekleyenleri yalnız bırakmadı.Toplamda, hayırseverler vasıtası ile toplanan 2 tır yardım, Bu gün 03.01 2017 tarihinde Halep’e ulaştırılmak üzere yola çıktı. Yapılan yardımın içeriği ile ilgili olarak bilgi veren, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, şu ifadelere yer verdi;
 
“Allahın izni ile Afyonkarahisar’dan toplamda iki tır dolusu yardım malzemesini, Halep’te mağdur olan kardeşlerimiz için uğurladık. İnşallah kısa süre içerisinde,hayırseverlerimiz ile birlikte yaptığımız yardımlar Oradaki yardıma muhtaç olan kardeşlerimize ulaşacaktır.
 
Göndermiş olduğumuz  İlk Tırın tamamı  Un idi, sebebine gelince bu kardeşlerimizin önceliği ekmek biliyorsunuz ekmekte undan yapılıyor. O nedenle bizler bunu göz önünde bulundurarak, bir tır dolusu Un’u hazırladık. Ardından ikinci tır da ise, tamamen karışıkolarak , hazırlanan yardım tırımızın içerisinde ise, başta gıda kolileri, ayakkabı, bot, mont, battaniye,ve temel ihtiyaçlardan oluşan bir yardım tırını buradan beraberce dualarla uğurladık.
 
 Toplamda 22 ton civarında bir yardımı bu kardeşlerimize hayırseverlerimiz aracılığı ile gönderdik. Buradan yapılan bu yardıma vesile olan az veya çok kimler varsa tüm hayırseverlerimize candan ve yürekten teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. 
 
Editör: Haber Merkezi